(video) Vezi cum s-a prezentat Aliona Moon la finala „Vocea României 2014”

thumb1_aliona2
Foto: Aliona Moon în finala concursului „Vocea României”. PC: vocearomaniei.protv.ro

În seara de vineri, 19 decembrie, a avut loc finala concursului „Vocea României”, pe care am urmărit-o cu drag, ținând pumnii pentru interpreta Aliona Munteanu.

Aliona Munteanu a luat locul 4, în baza votului publicului, fiind depășită de Maria Hojda (echipa Loredana) și Anda Dimitriu (echipa Moga).

Aliona a interpretat celebra piesă „Let it go” din coloana sonoră a filmului „Frozen”.

Mentorul ei, Smiley, a menționat: „Ai reușit să aduci lumea Disney aici, pe scenă, la „Vocea României”. Mi se pare că piesa ți se potrivește extraordinar de bine. Îți mulțumesc frumos Aliona, mă bucur că suntem amândoi în finală, în seara aceasta”.

Pentru cea de-a doua evoluție, Aliona Munteanu a ieșit pe scenă însoțită de cântărețul și chitaristul român, Mircea Baniciu. Ambii au interpretat, într-o manieră inedită, celebra piesă „Andrii Popa”.

Fiecare dintre participanți trebuiau să interpreteze câte o piesă cu antrenorul său. Aliona și Smiley au cântat „Stay with me” de Sam Smith, o evoluție demnă de „finala finalelor”, cum a numit-o prezentatorul, Pavel Bartoș.

„Vocea României 2014” a devenit concurentul lui Tudor Chirilă, Tiberiu Albu. Tânărul a primit un premiu în valoare de 100 de mii de euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente