Recomandări de evenimente pentru vineri, 19 decembrie

466967467
Foto: PC: weheartit.com

Ne apropiem cu paşi mărunţi de sărbătorile de iarnă. Cele mai căutate evenimente rămân târgurile de Crăciun şi concertele cu tematică. #diez a pregătit o serie de evenimente ce cuprind spectacole, expoziţii şi evenimente caritabile.

 

#1. CHRISTMAS FAIR 2014, ora 09:00

CHRISTMAS FAIR 2014
CHRISTMAS FAIR 2014

Toata lumea este aşteptată la cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Crăciun desfăşurat la Moldexpo. În cadrul târgului, veţi putea achiziţiona cadouri, suvenire, bijuterii, haine, accesorii, dulciuri şi multe surprize. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#2. Loterie caritabilă de iarnă – Hospice, ora 12:00

Loterie caritabilă de iarnă - Hospice
Loterie caritabilă de iarnă – Hospice

În ajun de Crăciun, HOSPICE Angelus Moldova vă invită să susțineți persoanele care suferă de cancer sau alte maladii incurabile în stadiu avansat, progresiv și/sau terminal de boală prin intermediul unei loterii caritabile de iarnă. Pentru mai multe detalii despre eveniment, vizitaţi iticket.md.

 

#3. Antologia fotografiei basarabene, ora 15:00

Antologia fotografiei basarabene
Antologia fotografiei basarabene

Mâine sunteţi aşteptaţi la lansarea albumului Antologia fotografiei basarabene, semnat de Mihai Potârniche, concepție grafică Simion Zamșa. Evenimentul va avea loc vineri, 19 decembrie, ora 15.00, la Muzeul Național de Artă al Moldovei, sala mare. Detalii despre eveniment, vedeţi pe pagina de Facebook.

 

#4. Vernisajul Vinului, ora 18:00

Vernisajul Vinului
Vernisajul Vinului

În ajunul frumoaselor sărbători de iarnă, sunteţi invitaţi să petreceţi o seară magică și plină de pasiune, aprinsă de savoarea unui vin roșu select, încinsă de un spumant incandescent și dansată pe ritmuri de tango la cea de-a VII-a ediție a Vernisajului Vinului. Pentru detalii despre programul evenimentului, accesaţi pagina de Facebook.

 

#5. Asterix: Domeniul Zeilor 3D, ora 18:20

Suntem în anul 50 a.C. şi întreaga Galie este ocupată de romani. Cel puţin aşa şi-ar dori Iulius Caesar, foarte iritat de faptul că un sătuc galez încă ţine piept invaziei. După ce forţa şi atacurile cu soldaţi câtă frunză şi iarbă se dovedesc neputincioase în faţa vajnicilor gali, împăratul decide să schimbe tactica. Îl vor lăsa Astérix şi Obélix să-şi ducă planul la îndeplinire? Detalii despre programul difuzării filmului, vedeţi pe patria.md.

 

#6. Oscar şi Tanti Roz, ora 18:30

Oscar şi Tanti Roz
Oscar şi Tanti Roz

Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucneşte inocent, pătimaş şi deznădăjduit. Pentru detalii despre acest spectacol dramatic, accesaţi iticket.md.

 

#7. Arcuş te-nDulceşte de sărbători, ora 19:00

ARCUȘ TE-NDULCEȘTE DE SĂRBĂTORI
Arcuş te-nDulceşte de sărbători

Este un vis al lui Alexandru Arcuș, cunoscutul saxofonist cu cosiță rebelă, pe care cu siguranță l-ați văzut alături de Alex Calancea sau Trigon Jazz. Sandu are o colecție de peste 1.000 de pliculețe de zahăr adunate de prin turnee, pe care vrea să le împartă cu toată lumea, pentru ca din vânzarea lor să-și procure un instrument nou. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook.

 

#8. FutureShorts, ora 20:00

FutureShorts
FutureShorts

Unul din cele mai extinse evenimente animatice ale anului e FutureShorts. În cinematograful Odeon, telespectatorii vor putea viziona cele mai bune scurtmetraje de animaţie, selectate de către organizatorii evenimentului. Pentru mai multe detalii, accesaţi iticket.md.

 

#9. Experimental Friday, ora 21:00

Experimental Friday
Experimental Friday

Şi dacă e vineri, Propaganda organizează o seară de excepţie cu performanţe vocale, sunete de fortepian şi balerine. Pentru detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului.

 

#10. Float 2 – 0, Maxim Sunbeat, Holchin, ora 22:00

Float 2 - 0
Float 2 – 0

Tipografia 5 vă invită să ascultaţi muzică mixată de Maxim Sunbeat. În această vinere vă aşteaptă trio long play set. Pentru detalii despre eveniment, accesaţi pagina de Facebook. Distracţie plăcută!

Irina Gurdila

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente