Cele mai frumoase evenimente din a doua parte a lunii decembrie

collage_evenimente_iticket.jpg
Foto: Evenimente pentru perioada 19 - 26 decembrie 2014. PC: iticket.md/colaj #diez

Începe vacanța de iarnă, iar sărbătorile se apropie. De aceea te invităm să-ți petreci timpul interesant și cultural, la evenimentele ce vor avea loc în perioada 19 – 26 decembrie 2014.

19 decembrie – „Pasiune de Crăciun” cu vinuri de legendă la Vernisajul Vinului.
În ajunul frumoaselor sărbători de iarnă, vă invităm să petrecem împreună o seară magică și plină de pasiune, aprinsă de savoarea unui vin select roșu, încinsă de un spumant incandescent și dansată pe ritmuri de tango, la cea de-a VII-a ediție a Vernisajului Vinului.
Bilete: https://iticket.md/event/vernisajul-vinului/

 

19 decembrie – se anunță o noua ediție a Festivalului de Scurt Metraj – Future Shorts, la ora 20:00 și 22:30, în incinta cinematografului Odeon.
Bilete: https://iticket.md/event/futureshorts/

 

19 decembrie – Oscar și tanti Roz
Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie, își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în față, băiatul știe că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucnește inocent, pătimaș și deznădăjduit. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit povești moderne, adevărate lecții de viață.
Bilete: https://iticket.md/event/oscar-si-tanti-roz/

 

20 decembrie – Suflul iernii, concert de caritate
Deja a devenit o tradiție pentru Gurinel TV ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să aducă puțină fericire acelor copii, care sunt mai puțin fericiți ca restul. Astfel, Gurinel TV organizează Spectacolul „Suflul Iernii, ediția a II-a” (eveniment non-profit), destinat în special copiilor din orfelinatele țării. Spectacol ce va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, ora 17:00.
Bilete: https://iticket.md/event/suflul-iernii-concert-de-caritate/

 

20 și 21 decembrie – Chirița în provincie
Mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii, cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 20 de ani. Durata spectacolului e de 2 ore, cu o pauză de 15 minute.
Bilete: https://iticket.md/event/chirita-in-provincie/

 

22 decembrie – Pop Simfonic
Chișinău Youth Orchestra lansează seria concertelor de iarnă 2014 cu un eveniment exclusiv. Melodii pop din diverse perioade vor fi interpretate într-o manieră simfonică alături de Cătălin Josan, RUPT, Alex Calancea, Cristina Pintilie și Marinela Parlicov.
Bilete: https://iticket.md/event/pop-simfonic/

 

23 decembrie – Festivalul Național „Colinde, colinde”
Asociația Muzical-Corală te invită să admiri 250 de coriști din toată țara interpretând în cor unit colinde naționale și internaționale. O imagine de vis care vine să întruchipeze spiritul autentic al Sărbătorii de Crăciun. Concertul va avea loc la ora 18:00 la Palatul Republicii.
Bilete: https://iticket.md/event/festival-national-colinde-colinde/

 

26 decembrie – Ballet meets Symphony
Ce poate reda mai bine atmosfera sărbătorilor de iarnă decât suitele din baletele „Spărgătorul de Nuci” și „Lacul Lebedelor”, semnate de Piotr Ceaikovski. Invitat special – dirijorul Gabriel Bebeșelea.
Bilete: https://iticket.md/event/ballet-meets-symphony/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente