Cele mai bune aplicații ale anului 2014, potrivit Apple

leosfortune
Foto: Apple a elaborat lista celor mai bune aplicații ale anului 2014, PC: paratuandroid.com

Compania din Cupertino, Apple, a anunțat care sunt 5 cele mai bune aplicații ale anului 2014. Topul a fost făcut în baza numărului de descărcări, reviewuri și recomandări din partea utilizatorilor.

Anul 2014 poate fi clasificat drept un an al jocurilor inteligente, iată de ce în top poți găsi aplicații, utilizarea cărora solicită atenție maximă.

#1. Elevate

Elevate este un program de training pentru mintea ta, ce va dezvolta capacitățile de concetrare, abilitățile de comunicare, viteza de procesare a informației, memoria, capacitățile tale matematice și multe altele. Fiecărui utilizator al aplicației i se va crea un program personalizat de training, care va fi ajustat, cu timpul, pentru a maximiza rezultatele.

 

#2. Hyperlapse

Hyperlapse de la Instagram îți permite să creezi videouri excelente la viteză mare, prin utilizarea efectelor artistice din stabilizatorul de efecte.

 

#3. Threes

Toți au trecut prin obsesia jocului 2048, cel în care trebuia să unim la nesfârșit cifrele, ca în final să avem acest magic număr – 2048. Însă Apple a hotărât să ofere titlul de joc al anului aplicației Threes, care este o aplicație plătită și o variantă modificată a jocului menționat mai sus.

 

#4. Leo’s Fortune

Acest joc-puzzle este o nouă aventură după comori, iar jocul cucerește utilizatorul prin grafica lui de excepție și efectele fizice speciale.

 

#5. Yahoo News Digest

Prin Yahoo News Digest poți citi știri într-un mod nou. De fapt, în cadrul acestei aplicații, ți se oferă două buletine de știri pe zi, care pot fi reușite doar de Yahoo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente