(video) Usatîi a plecat în această noapte din Moldova la Moscova

renato_usatii_120614_3
Foto: Renato Usatîi PC: Allmoldova.com

Renato Usatîi, candidat pe listele Partidului „Patria”, a publicat o înregistrare video pe contul personal de pe YouTube, prin care anunță că părăsește țara.

Potrivit lui, acesta urmează să fie arestat, indiferent de decizia Curții Supreme de Justiție cu privire la rămânerea/excluderea din cursa electorală a Partidului „Patria”, informează UNIMEDIA.

„În acest moment ei deja au un pregătit. (…) A trebuit să reacționez rapid pentru că dacă nimeream într-un „beci de-al lor”, toate acțiunile noastre urmau să fie paralizate”, a declarat Usatîi în înregistrarea video făcută cu telefonul mobil. Usatîi a anunțat că va face o conferință de presă în care își va anunța acțiunile ulterioare, „indiferent de decizia judecății”.

Amintim că ieri, Judecătorii Curții de Apel Chișinău au decis ca partidul „Patria”, din lista căruia face parte și Renato Usatîi, să fie exclus din cursa electorală.
Hotărârea este executorie, însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiție. Cel mai probabil, aceasta are termen până vineri seara să pronunțe o decizie definitivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente