Black Friday 2014: Bestseller.md oferă al doilea an consecutiv reduceri de până la 70%

bestseller-black-friday-2014
Foto: Profită de reduceri de Black Friday

În 2014, librăria online Bestseller.md continuă tradiția începută anul trecut și oferă reduceri de până la 70% de Black Friday! Astăzi, vineri, 28 noiembrie, este ziua magică pentru devoratorii de reduceri din Republica Moldova, pentru că doar astăzi pot procura de 2-3 ori mai multe produse cu aceeași sumă de bani.

Cele mai mici prețuri vor fi la categoriile: Cărți (-20%), Cărți pentru Copiii (-25%), eBooks (-30%), Muzică (-50%) și Anticariat (70%).

În 2013, Bestseller.md a fost unicul magazin online din Republica Moldova care a oferit reduceri de Black Friday. Pe parcursul Black Friday 2013, vânzările librăriei online Bestseller.md au crescut cu 800% față de zilele obișnuite, fiind înregistrate 78 de comenzi, 376 de produse vândute cu o valoarea totală de 16.204 MDL.

„Dorim ca prin reducerile de Black Friday să mulțumim clienților noștri pentru că au fost alături pe parcursul anului. Lectura face o națiune puternică și sperăm ca, prin fiecare carte achiziționată, cititorii noștri să devină oameni și profesioniști mai buni”, spune Ion Bargan, director Bestseller.md.

Black Friday sau Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Bestseller.md este librăria online ce a revoluționat piața cărții din Republica Moldova, schimbând felul în care cumpărăm și citim cărțile. Oferta magazinului include peste 15.000 de produse din categoriile Cărți, eBooks, Cărți pentru Copii, Manuale, Muzică, eReadere și Tablete.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente