(foto) 15 idei de cadouri amuzante cu care să-ți surprinzi iubitul de Crăciun

illu_article_content
Foto: PC: m.domashniy.ru

Se apropie sărbătorile, iar tu ești în pană de idei pentru cadoul perfect? Vrei să fii originală și să îți surprinzi plăcut partenerul? Nici o problemă. #diez ți-a pregătit 15 idei de cadouri geniale pentru a-l da pe spate de acest Crăciun.

#1. Căciula MP3

O nouă invenție genială este căciula MP3 cu care poți asculta muzica ta preferată fără a utiliza căștile care pot fi incomode sau arăta inestetic. Dacă iubitul tău este un ascultător înrăit al muzicii, atunci acest cadou cool îi va fi foarte folositor.

PC: techgalerie.de
PC: techgalerie.de

#2. Perna iphone

Dacă este fan Apple, atunci perna iPhone îl va atrage de la prima vedere. Este o pernă dreptunghiulară, care arată foarte interesant, asemeni unui telefon a celor de la Apple. Perna iPhone este un cadou haios și diferit pentru orice fan al produselor mărului mușcat. Toate părțile acestei perne imită perfect un telefon iPhone: fața, spatele și chiar lateralul pernei. Pe lângă partea amuzantă a acestei perne iPhone este și o parte practică, perna având un aspect plăcut oriunde va fi așezată și poate fi folosită chiar și pentru un somn de după-masă. Dacă iubitul tău visează la ultimul iPhone scos pe piață, atunci acest cadou va fi mult apreciat.

PC: lowcost2.ru
PC: lowcost2.ru

#3. Un pieptene pistol

Pieptenele pistol este dedicat persoanelor nonconformiste, cu un spirit de acțiune. În special dacă dispui de un buget restrâns, acesta este un cadou perfect, plus că este destul de original și amuzant.

PC: amazon.com
PC: amazon.com

#4. Set fotbal pentru grătar

Un adevărat microbist, pasionat de fotbal sau de sport, în general, ar trebui să dețină un set fotbal pentru grătar, care, în mod sigur, va fi apreciat de toți cei din jurul lui. Fii sigură că îți va rămâne extrem de recunoscător pentru un cadou atât de util.

PC: fungift.ro
PC: fungift.ro

#5. Joc x și 0 cu halbe mici

Un joc cu vechime, cunoscut de foarte mulți, care acum a fost restilizat și regândit pentru distracție. Dacă iubitului tău îi plac jocurile, atunci, cu siguranță câștigi lozul cel mare cu un astfel de cadou.

 

PC: fungift.ro
PC: fungift.ro

#6. Prezervativ cu ambalaj amuzant

Oricât de matur ar fi, un astfel de cadou mereu îl va face să surâdă și să te dorească și mai mult.

 

PC: galleryhip.com
PC: galleryhip.com

#7. Cana-obiectiv foto

Pentru cei care sunt pasionați de fotografie, acestă cană-obiectiv foto este cea mai potrivită pentru a bea o cafea sau un ceai la prima oră de dimineață sau seară. Cana-obiectiv foto este un cadou practic și amuzant atât pentru orice iubitor de fotografie, cât și pentru orice persoană care apreciază o cană cu personalitate.

 

PC: groupon.ro
PC: groupon.ro

#8. Cravată sau papion din lemn

Cravata din lemn este o cravată flexibilă și destul de ușoară după greutate. Dacă într-adevăr cauți un cadou cu care să îl surprinzi și să îl faci să râdă, atunci cravata sau paionul din lemn sunt exact ceea ce cauți.

 

PC: lookbook.nu
PC: lookbook.nu
PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com

#9. Pahar de vin și bere personalizat

De fiecare dată când va bea din ele, își va aminti de tine.

PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com

#10. Curea din material de cauciuc reciclat (în stil de bicicletă)

Vrea ceva mai neobișnuit? Cu siguranță nu se va aștepta să fie surprins cu așa cadou de la Crăciuniță.

PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com

#11. O carte personalizată, intitulată „Ce iubesc la tine”

Pentru tipii mai romantici, o carte personalizată în care să incluzi cele mai amuzante motive pentru care el este special, va deveni cel mai iubit cadou al său. Un astfel de cadou nu numai că e unic, dar îl va face să se simtă extrem de mândru de el însuși, atunci când îl va citi. Plus la aceasta, îl va motiva să te surprindă din ce în ce mai tare.

PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com
PC: uncommongoods.com

#12. Butoane personalizate

Cu toții iubim cadourile personalizate, în special atunci când le primim de la oamenii dragi. O pereche de butoane personalizate îl va face să se simtă special, așadar fii convinsă că cadoul tău va fi apreciat.

 

PC: etsy.com
PC: etsy.com

#13. Șosete amuzante

Dacă este un tip cu un simț dezvoltat al umorului, cu siguranță s-ar amuza de un astfel de cadou. Fii sigură că poza cu șosetele sale tip încălțări vor ajunge pe Instagram.

 

PC: galleryhip.com
PC: galleryhip.com
PC: sodahead.com
PC: sodahead.com

#14. Consolă Xbox 360 Kinect

Oricât de maturi ar fi, bărbații vor rămâne mereu copii când vine vorba de joacă la Xbox. Așadar, n-ai cum să greșești cu un astfel de cadou, mai ales că îl puteți încerca împreună.

 

PC: amazon.com
PC: amazon.com

#15. Cupcakes preparate de tine

Dacă rămâi în ultimul moment fără cadou, un desert delicios reușește să te scape basma curată. Să nu uităm proverbul „Dragostea vine prin stomac”. Așadar, echipează-te și fuguța în bucătărie.

 

PC: rosislawa.blogspot.com
PC: rosislawa.blogspot.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente