Aparatele multifuncționale – o nouă inovație în bucătărie

multivarka
Foto: Aparatele multifuncționale - o nouă inovație în bucătărie

În ultimele decenii, întreaga lume este influențată, în mare măsură, de apariția și dezvoltarea noilor tehnologii, iar inovațiile ușurează considerabil sarcinile cotidiene.

Dacă până acum, gătitul era o problemă pentru unele gospodine, acesta s-a transformat într-un proces simplu și plăcut datorită apariției noilor multifierbătoare care oferă posibilitatea de a găti rapid, gustos și sănătos.

Aparatul multifuncţional poate înlocui cu succes instrumentele tradiționale de gătit din orice bucătărie, cum ar fi: cuptorul clasic, cuptorul electric, oala de gătit sub presiune, tigăile și oalele obișnuite. Acest lucru se datorează unei game largi de funcționalități puse la îndemână – aparatul poate fierbe, coace, găti, iar mâncarea preparată nu va da niciodată în foc.

Spre deosebire de roboții de bucătărie cu multe accesorii și butoane, aparatul respectiv este foarte versatil și ușor de utilizat. Instrucțiunile sale se reduc la 2 pași: se pun ingredientele, se setează funcția și timpul potrivit și în doar câteva minute aparatul va găti o varietate de bucate, precum: ciorbe, supe, iaurt, paste, sosuri, salate și multe altele, începând cu mâncăruri simple și terminând cu preparate culinare deosebite, preferate de gurmanzii cu gusturi gastronomice rafinate.

La finele procesului, funcția pentru păstrarea caldă a alimentelor (până la 24 de ore) va fi setată automat, iar utilizatorul aparatului multifuncțional va putea savura din plin bucatele pregătite.

Rețeaua de supermarketuri BOMBA pune la dispoziție clienților săi o gamă largă de aparate multifuncționale de la firme producătoare, precum: LG, Samsung, Philips, Sakura, Orion, Beko, Sony, Bosch, Scarlett, Vitek, etc. Prețul acestora variază între 500 și 5000 de lei, în funcție de puterea (W) produsului, acoperirea internă, dar și producător.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente