Expoziția de pictură „Adrian Moraru – 33 stări” va fi vernisată în curând

gdfhgd
Foto: Expoziție de pictură „Adrian Moraru - 33 stări”

Miercuri, 26 noiembrie, ora 18:00, la Art-salon molDeco, va avea loc expoziţia de pictură inedită „Adrian Moraru – 33 stări”.

La eveniment vor fi prezentate 33 de picturi, dar și colecţiile vestimentare a trei tineri designeri din Republica Moldova: Irina Madan, Mariana Donţu şi Iulia Efros. Totodată, va fi organizată o tombolă cu premii pentru cei prezenţi, cât şi posibilitatea de a comanda propriul portret, cu o reducere specială, oferită de autor..

Adrian Moraru este un artist, ale cărui pânze emană o vibraţie specială. Fie că este un peisaj, portret, natură statică sau nud, fiecare lucrare are un farmec aparte şi transmite trăiri, culori. El a reuşit să devină o prezenţă de rezonanţă atât în mediul artistic de la noi, cât şi în cel din afară, îndeosebi în ţările europene şi SUA.

Lucrările sale se regăsesc în colecţii private din Moldova, România, Rusia, SUA, Spania, Portugalia, Elveţia, Germania, Ucraina, Italia, Franţa, Belgia, Japonia şi China. De asemenea, Adrian Moraru are numeroase premii şi distincţii, printre cele mai importante fiind Diploma Academiei Europene de Artă din Bruxelles, Belgia, Diploma de merit a Centrului Internaţional din New York, SUA, etc. Este membru al Asociaţiei Artiştilor Profesionişti „Salmagundi Art Club”, New York, SUA.

Expoziţia va dura din 26 noiembrie până în 6 decembrie.

 

Expoziție de pictură „Adrian Moraru - 33 stări”
Expoziție de pictură „Adrian Moraru – 33 stări”
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente