YouthSpeak – platformă pentru tinerii care doresc să modifice viziunea despre comunitatea lor

youthspeak_blue
Foto: YouthSpeak

YouthSpeak este o mişcare condusă de tineri, pentru tineri, cu zeci de mii de corespondenţi, din peste 125 de ţări. Scopul acestei platforme este de a ajuta şi capta opiniile tinerilor, astfel încât, să poată informa comunitatea prin factori concreţi de decizie.

Astăzi, milioane de tineri sunt reduşi la tăcere şi nu au niciodată ocazia să-şi exprime viziunea despre societatea în care trăiesc. YouthSpeak îşi propune să convingă tinerii să se facă auziţi în societate, în cazul în care aceştia îşi pot exprima viziunea despre lume, pentru a informa comunitatea cu privire la modificarea conceptului de inhibare personală.

 

YouthSpeak
YouthSpeak

Totodată, YouthSpeak îşi propune să facă un studiu, în care să valorifice opiniile tinerilor despre sistemul de învăţământ, carieră şi educaţie. Aceste date globale vor amplifica capacitatea noastră de a influența o schimbare reală în crearea unui sistem educaţional mai bun şi forţe de muncă calificative, pentru a putea atinge potenţialul maxim. După completarea formularului, fiecare are posibilitatea să analizeze raportul şi să reflecteze asupra celor văzute. Raportul va fi discutat, ulterior, cu Reprezentantul Special al Secretarului General al Organizației Națiunilor Unite privind Tineretul.

 

YouthSpeak
YouthSpeak

Pentru a putea completa formularul, accesaţi youthspeak.aiesec.org.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente