(video) În Portland a fost deschis primul magazin pentru giugiuleală

cudde-up
Foto: Samantha se giugiulește cu un client PC: Cuddle up to me

La 15 noiembrie 2014, în Portland, Oregon, SUA, a fost deschis primul magazin de giugiuleală. În doar câteva zile, acesta a ajuns să aibă, deja, peste o mie de clienți.

Magazinul de giugiuleală „Cuddle up to me” a fost deschis de către profesionista Samantha Hess, care practică profesia de giugiulit de mai mult timp. Simțind necesitatea aceasta, a decis să treacă de la sesiunile aparte, la un magazin/salon specializat, pentru a ajuta cât mai mulți oameni care au nevoie de o atingere mai specială.

Samantha spune că această practică este la nivel mai mult spiritual, decât fizic. Acest serviciu nu este pentru plăceri trupești, ci pentru necesitatea de a te simți confortabil cu cineva.

Prețul pentru acest serviciu este de aproximativ 1 dolar pe minut. O sesiune de 30 de minute costă 35 de dolari, 60 minute – 60 de dolari, iar o noapte întreagă de giugiulit ar costa 300 de dolari.

Magazinul are patru camere tematice. În fiece din ele există câte o cameră de supraveghere. Înainte de a se giugiuli cu cineva, Samantha cere o copie a actului de identitate.

Din 15 noiembrie, de când Samantha a deschis magazinul, a primit deja peste 10.000 de emailuri pentru programări la sesiuni de giugiulit.

În timpul sesiunilor, Samantha mereu repetă următoarele trei cuvine: Dragoste, Viață, Fericire (Love, Life, Happiness).

Așa că, dacă treceți prin Portland, Oregon, vizitați-o pe Samantha.

Giugiuleală (n.r în engleză – cuddling) potrivit DEX înseamnă: „Faptul de a (se) giugiuli; mângâiere, dezmierdare.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente