(foto) 28 de lucruri apetisante pe care nu le-ai mai auzit despre sex

uGD8Q
Foto: PC: a0002.blogspot.com

Oricât de controversată ar fi tema sexului, aceasta rămâne a fi unul din subiectele primordiale în discuțiile tinerilor de pretutindeni.

Iată de ce #diez v-a pregătit 28 de lucruri inedite despre sex, despre care, foarte probabil, nu ați mai auzit niciodată.

#1. În timpul unei partide de 30 de minute de sex, arzi în jur de 200 de calorii.

#2. Sexul face părul femeilor să strălucească mult mai mult, iar pielea lor devine mai fină, din cauza estrogenului ce se produce în timpul actului sexual. Ca rezultat, femeile arată mult mai sexy, atunci când practică sexul regulat.

#3. Potrivit unui sondaj realizat de către Durex Global Sex, de obicei, oamenii își pierd virginitatea în jurul vârstei de 17 ani.

#4. În zilele noastre, grecii sunt naționalitatea care face cel mai mult sex. Aceștia sunt urmați îndeaproape de către croați.

#5. Americanul Jonah Falcon este deținătorul celui mai mare penis din lume, care măsoară 34 de centimetri când este în erecție și 22 când este în repaus.

 

PC: ivillage.ca
PC: ivillage.ca

#6. Cel mai bătrân tată din lume, Nanu Ram Jogi, a devenit, recent, părinte pentru cel de-al 21-lea copil al său, la vârsta de 90 de ani.

#7. Homosexualitatea reprezintă un lucru natural oriunde în natură. O pereche de pinguini masculi Roy și Silo, au fost un cuplu de ani buni, încă din anul 2003, crescând împreună un pinguin bebeluș.

#8. Femeile sunt mult mai predispuse să aibă orgasm cu câteva zile înainte și în timpul menstruației.

#9. Experiența de a avea „fluturi în stomac” poate suna foarte romantic, însă în Franța această expresie „papillon d’amour”, se traduce ca „a avea păduche pubian”.

#10. În Marea Britanie, persoanele au, în medie, câte 10 parteneri sexuali pe parcursul vieții, în timp ce în China numărul mediu se ridică la 19 parteneri. În Vietnam acest număr scade considerabil, ajungând la numai 2 parteneri.

#11. În fiecare zi au loc, cu aproximație, 100 de milioane de acte sexuale.

#12. Majoritatea curcanilor și girafelor sunt bisexuali.

#13. În trecut, egiptenii foloseau îngrășămintele uscate de crocodil ca anticoncepționale, deoarece acestea dețin proprietăți spermicide (distrug spermatozoizii).

#14. Atât bărbații, cât și femeile, pot avea orgasme multiple. Cu toate acestea, la bărbați primul orgasm trebuie să se întâmple fără a ejacula.

 

PC: newhdwallpapers.in
PC: newhdwallpapers.in

#15. În 2005, un cuplu a bătut recordul pentru cel mai lung sărut. Acesta a durat 31 de ore, 30 de minute și 30 de secunde.

#16. Este mult mai greu să spui o minciună convingătoare persoanei care te atrage sexual.

#17. 70% din bărbați refuză să facă sex în timpul menstruației femeii.

#18. Orgasmul este o metodă foarte bună de a ușura durerile menstruale.

#19. 70% din bărbați au orgasm atunci când fac sex cu partenera lor, în timp ce numai 29% din femei ajung să simtă același lucru.

 

PC: softwallpapers.com
PC: softwallpapers.com

#20. 94% din bărbați spun că se masturbează, în timp ce numai 80% din femei fac asta.

#21. Valentina Vassilyeva este femeia, care deține recordul pentru nașterea celui mai mare număr de copii, în total 69. Aceasta a avut 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleți și 4 seturi de cvadrupleți în perioada anilor 1725 și 1765, în total – 27 de nașteri.

#22. Mai mult de 50% din bărbați nu sunt mulțumiți de mărimea penisului lor, în timp ce 85% din femei se simt satisfăcute cu mărimea penisului partenerului.

#23. Pierderea în greutate mărește dimensiunea penisului unui bărbat.

 

PC: ivillage.ca
PC: ivillage.ca

#24. Perioada medie de timp pe care o persoană o petrece sărutându-se, într-o viață, este de 20.160 de minute.

#25. Dacă ar avea posibilitatea, 25% din femei s-ar culca mai degrabă cu un singur bărbat toată viața, contrar cu celelalte 25% care ar prefera să doarmă cu 100 de bărbați.

#26. Partea din stânga sus a vaginului este locul în care femeile primesc cea mai mare plăcere.

 

PC: ivillage.ca
PC: ivillage.ca

#27. Oamenii și delfinii sunt unicele ființe care practică sexul din plăcere.

 

PC: ivillage.ca
PC: ivillage.ca

#28. Orgasmele îți prelungesc viața.

Sursa: studentbeans.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente