Câteva sfaturi utile destinate participanților la StartUp Weekend Moldova

ciuvashii
Foto: Membrii echipei Social Media Kingdom și Roman Știrbu, directorul la Simpals Garage, PC: Orange.md

StartUp Weekend Moldova începe în curând, iată de ce membrii uneia dintre echipele participante în anul 2013 doresc să transmită participanților câteva sfaturi utile.

Irina Grigoraș, Sașa Florea și Eugeniu Vozoca au participat în cadrul ediției de SWM din noiembrie 2013, fiind în echipa ce a intenționat să creeze platforma Social Media Kingdom. Deși ideea nu a fost realizată până la capăt, ei nu încetează să susțină echipele care vor munci timp de 54 de ore ca să creeze aplicații și platforme noi și extrem de utile pentru țara noastră. Iată de ce, în acest articol, ei îi sfătuiesc pe participanți să colaboreze util.

 

sasa
Sașa Florea

Sașa Florea
1. Pentru a învinge, echipa trebuie să cunoască bine produsul pe care urmează să-l dezvolte.
2. Neapărat împărțiți sarcinile fiecăruia din primele minute ale procesului de lucru. De asemenea, să începeți pregătirea prezentării din primele clipe.
3. Costumer Validation – probabil cel mai important detaliu pe care trebuie să-l obțineți pentru a învinge. Ideea trebuie să lucreze, trebuie să creeze o intrigă pentru viitorii consumatori. Din aceată cauză este necesar să folosiți la maximum ajutorul mentorilor.

 

irina
Irina Grigoraș

Irina Grigoraș

1. Alegeți să dezvoltați o idee SMART.
2. Echipa trebuie să fie bună, unită, iar managerul de proiect – ingenios și să nu uite de funcția importantă de a prezenta ideea echipei.
3. Dorința de a deveni the winners trebuie să fie permanentă. Nu uitați de dispoziție bună, vitamine și un litru de cafea!

 

eugen
Eugeniu Vozoca

 

Eugeniu Vozoca
Nu uitați, pentru a îndeplini cu succes toate taskurile, trebuie să aveți o minte lucidă și să nu întârziați la lunch și la cina copioasă.

 

 

Vă amintim că vă invităm să urmăriți ideile celei dea VI-a ediții a Startup Weekend Moldova, echipa #diez va face live text de la evenimentul de lansare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente