Recomandări de evenimente pentru prima zi din noiembrie

noiembrie
Foto: Vă dorim un început de noiembrie frumos PC: Pinterest

Începe o lună nouă. Nu uitați că microbuzele își schimbă traseul, în rest vă dorim să vă distrați și să petreceți o sâmbătă frumoasă.

#1. Costumes & Jam 5K run/walk/fun run 

ad1

Start/Finiș: în partea de jos a scărilor de la Lacul Valea Morilor, vis-a-vis de Universitatea de Stat din Moldova. Cu începere de la ora 10:45, detalii pe Facebook.

#2. Atelier Handmade: cutii cu personalitate pentru cărți 

ad2

Cu ocazia instalării Bibliotecii Stradale „Citește cât încape” la terasa localului Tucano, Centrul pentru copii și părinți Miriam vă invită la un atelier de creație pentru copii. Vom face cutii cu personalitate pentru cărți. Cu începere de la ora 11:00, la Tucano Costa Rica, detalii pe Facebook.

#3. Fii Schimbarea & Wave Week Moldova Alumni Meeting 

ad3

Wave Week Moldova și Fii Schimbarea sunt proiecte care promovează liderismul și voluntariatul. Acestea sunt afiliate cu organizația din Statele Unite ale Americii „Spark the Wave” , implementate și găzduite de către „Asociația pentru Dezvoltare Creativă” din Republica Moldova. Cu începere de la ora 12:00 la Liceul Spiru Haret, detalii pe Facebook.

#4. Prezentare de modă „Din inima Branduri de Moldova” 

ad4

Prezentarea colecțiilor toamnă – iarnă a brandurilor autohtone: Ionel&Giovanni Primo, Tricon&MyRevival, EHO, Irka Shoes, Creme Brulee, VB, Vistline, Fresh&Joy, Etnopera, Vasilini, Goreea, Gloria, Anette, Nanetty. La ora 13:00, la Moldexpo, detalii pe Facebook.

#5. Meciul Newcastle – Liverpool 

ad5

Fanii Liverpool sunt invitați la 14:45 la Arena SPORTS pentru a urmări următoarea victorie a cormoranilor.

#6. Light City Quest 75: Olandezul Zburător 

ad7

Sunteți invitați la o nouă plimbare nocturnă cu City Quest, cu începere de la ora 21:00, detalii pe Facebook.

#7. White Night #7 – Gold Edition 

ad6

Sâmbătă, 1 noiembrie, în complexul Manej, noaptea va deveni albă odată cu ultimul eveniment Orange Music White Night din acest an, cu începere de a ora 21:00, detalii aici: White Night.

#8. Elektrizare #10 – EVILution 

ad8

Ediția #10 a promo-proiectului ELEKTRIZARE este dedicată beat-urilor acide și bass-urilor grase, ceea ce este contraindicat populației muritoare de rând sortită să dispară în abisul muzicii comerciale. De la ora 21:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook.

#9. Animusic Night W/ CLNK & POLOCHORD 

ad9

Vă invităm la o seara de animație și muzică într-o formulă mai neobișnuită! 14 clipuri publicitare pentru branduri cunoscute ca Unilever, Coca Cola, Cadbury sau Orange România şi 25 de videoclipuri ale unor artişti precum Bonobo, Arctic Monkeys sau Basement Jaxx au fost selectate, anul acesta, în competiţia de Videoclip & Advertising a festivalului Anim’est. La ora 22:00, la Tipografie, bilete la eveniment le găsiți aici: Bilete Animusic

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente