În weekend putem urmări audițiile show-ului „Românii au Talent” la Chișinău

caravana-quot-romanii-au-talent-quot-sute-de-ore-de-filmare-si-mii-de-kilometri-pentru-un-show-total
Foto: Putem urmări audițiile concursului „Românii au Talent” la Chișinău. PC: maramedia.ro

Concursul de talente de peste Prut „Românii au Talent” este în căutarea noilor participanți. În weekend, în capitală vor avea loc audițiile pentru a intra în competiție.

Caravana „Românii au Talent” a ajuns în Chișinău miercuri, 29 octombrie. Toți cei care au crezut în talentul său au avut ocazia să îl demonstreze în incinta Hotelului „Codru”.

În acest weekend, cei mai talentați moldoveni vor evolua în fața membrilor juriului Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis. Toți cei care vor să vadă în direct cum are loc preselecția, pot veni la orele 12:00 și 18:00 la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Intrarea este liberă.

Participanții concurează pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Înscrierea în concurs are loc online.

Ediția anterioară a concursului a fost câștigată de formația muzicală „Brio Sonores”. În marea finală tinerii au interpretat un colaj din 3 piese: „Lume, Lume” a Mariei Tănase, „O Sole Mio” și piesa celor de la Queen – „We Are The Champions”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente