Cele mai pline de viață știri de pe #diez din 29 octombrie

DSC-0441,medium_large.2x.1414508618
Foto: Chișinăul învăluit în ceață în fotografiile lui Mihail Kalarashan. PC: kalarashan.hol.es

Pe #diez, miercuri, 29 octombrie, a fost o zi plină de evenimente din universități, flashmoburi, festival de animație și Halloween, vedeți mai jos, 10 cele mai citite materiale.

#1. Cum se îmbracă studentele de la ASEM în perioada rece a anului 

Moldova are cu ce se mândri, în special atunci când vine vorba de frumusețea cu care sunt înzestrate femeile noastre. Blonde sau brunete, înalte sau scunde, moldovencele știu cum să-și pună frumusețea în valoare, stilul vestimentar fiind un aspect primordial în imaginea acestora.

#2. Flashmob pe Facebook: Fiecare în suflet e o bucățică de consilier al prim-ministrului 

După ce un concurent electoral a adus mai multe copii precum ar fi fost consilier al prim-ministrului începând cu anul 2010, Foto-Video-Art-Salon „PROFESIONAL” a folosit această acțiune într-un flashmob de PR pe Facebook-ul din Moldova.

#3. Cât trebuie să plătești interpreții din Moldova ca să-ți cânte la nuntă 

Marry.md este un site catalog care se specializează pe organizarea nunților. Ei au făcut o cercetare referitoare la cât trebuie să plătești un cântăreț, ca acesta să-ți cânte la nuntă. Astfel au publicat o listă cu 27 cântăreți autohtoni care sunt din cei mai invitați la ceremonii.

#4. Harvard ne răspunde: De ce au nevoie bărbații pentru a fi fericiți? 

În anul 1938, Universitatea Harvard a pornit un studiu ambițios, care a urmărit 268 de bărbați (începând din perioada studenției) pe durata a 75 de ani; studiul este recunoscut ca fiind cel mai lung de felul său din istoria cercetării directe a evoluției umane.

#5. Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării USM și-a ales Bobocelul și Bobocica 

Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării a încântat publicul prin originalitate, amuzament și actualitatea temelor abordate. Toate cele șase grupe intrate în concurs au făcut față cu brio probelor propuse de organizatori: prezentarea, dansul și tema pentru acasă.

#6. (aproape) tot ce trebuie să știi atunci când cumperi prezervative 

Deseori, cumpăratul prezervativelor este însoțit de un sentiment de incomoditate, fiindcă e clar că nu le cumperi să arunci baloane cu apă. Însă, o mare parte din această rușine e provocată, pur și simplu, de lipsa informării adecvate.

#7. Chișinăul învăluit de pelerina ceții în fotografiile lui Mihail Kalarashan

Toamna a intrat în voie în Chișinău, aducând cu sine întregul arsenal de ploi, vânt și, desigur, ceață, acea care învăluie capitala în mister. Fotograful Mihail Kalarashan a surprins orașul tăinuit de pelerina ceții și a relatat pentru #diez care este semnificația acestui fenomen al naturii pentru el.

#8. Află unde se dau cele mai înfricoșătoare petreceri de Halloween în Chișinău 

Pentru că această sărbătoare se aproprie cu pași extrem de rapizi, #diez ți-a pregătit o listă de petreceri de Halloween din Chișinău, ce vor avea loc între 27 și 31 octombrie.

#9. 7,99 motive de ce să vii la Festivalul Anim’est 2014 

Anim’est e foarte aproape. Au mai rămas ore numărate până la deschiderea festivalului, iată de ce echipa #diez îți găsește motive în plus de ce să vii la acest minunat eveniment.

#10. 10 lecții pe care să le înveți de la offline-ul „I Failed IT” 

Offline-ul „I Failed IT” s-a bucurat de un mare succes în rândurile specialiștilor IT. A fost îmbucurător faptul că unui număr mare de specialiști nu le-a fost frică să vorbească despre greșelile sale spre succes.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente