Distrează-te la balul de caritate Hello&Win Charity Ball din 30 octombrie

serbare1
Foto: PC: Eveniment/ Facebook

Comunitatea de absolvenți FLEX și Cochran împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă, te invită să participi la unul din cele mai strașnic de interesante evenimente ale anului ,,HELLO&WIN Charity Ball”, care avea loc pe data de 30 octombrie, ora 20:00, în incinta Art-Labyrinth-ului.

Prin acest eveniment, organizatorii își propun ca scop o altă conotație tradiției americane Halloween. Astfel, toți cei prezenți la eveniment vpr sărbători într-o manieră cu totul deosebită, îmbinând elementele de fire show, muzica de club, instrumentală și vocală, decorațiunile cu miros de bostan și atelierele interactive cu acțiunile de caritate.

Tonul petrecerii va fi dat de Dj Bond, Dj Art și Mc Mike. La fel vom avea ca invitați interpreți talentați și motivați de a contribui la colectarea fondurilor pentru copii.

Cumpărând un bilet la ,,HELLO&WIN Charity Ball”, vei susține copiii cu mai puține posibilități, întrucât banii colectați din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru procurarea unor lucruri necesare copiilor din Școala de tip internat, din Cărpineni, raionul Hâncești.

La fel, toate biletele cumpărate vor fi incluse la loteria „Numărul norocos”, în cadrul căreia vei putea câștiga premii de la partenerii evenimentului.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să urmezi 3 pași simpli:
#1. Rezervează un bilet la adresa: [email protected] și noi te vom contacta;
#2. Îmbracă cel mai înfricoșător de creativ costum;
#3. Vino pe data de 30 octombrie, ora 20:00, la adresa Sfatul Țării 8, Chișinău, Moldova, adică la Art Labyrinth.

Urmăriți evenimentul pe pagina de Facebook a acestuia, pentru a afla mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente