Dacă folosiți Snapchat, căutați bestseller.md pentru a obține reduceri la procurarea cărților

snapcaht
Foto: Reduceri la cărți obținute pe snapchat PC: bestseller.md

Librăria online Bestseller.md anunță crearea propriului cont pe aplicația Snapchat prin intermediul căruia va anunța zilnic clienții despre promoțiile la cărți și alte produse.

Bestseller devine astfel prima companie din Republica Moldova care include în strategia sa de marketing populara aplicație în care mesajele și fotografiile se autodistrug în mai puțin de 10 secunde.

Compania mai anunță că primii 100 de clienți care vor adăuga prin căutare contul „bestseller.md în lista de prieteni de pe Snapchat vor primi un cadou sub formă de cupon în valoare de 30 lei la comenzile mai mari de 100 lei. Pentru a putea utiliza cuponul este necesar ca utilizatorii să-l noteze de îndată sau să facă un screenshot.

Ion Bargan, directorul Bestseller.md, explică decizia luată prin dorința companiei de a fi cât mai aproape de tânăra generație, care utilizează cele mai noi platforme de comunicare. ”Se spune că adolescenții de astăzi nu prea citesc, iar noi suntem de altă părere. Aceștia doar și-au schimbat felul în care își aleg lecturile, bazându-se tot mai mult pe recomandările prietenilor, ei transmit unul altuia poze din cărți și se împărtășesc cu cele mai captivante citate” este de părere Ion Bargan.

Snapchat este o aplicație de mesagerie lansată în Septembrie 2011 de către Evan Spiegel, Bobby Murphy, și Reggie Brown, studenți ai Universității Stanford din SUA. Utilizatorii aplicației pot să facă fotografii, înregistrări video, să adauge text și desene, pe care să le transmită prietenilor. Mesajele, cunoscute ca ”Snaps” se autodistrug în maxim 10 secunde. Snapchat a intrat în atenţia internaţională după ce atât Facebook, cât şi Google au făcut oferte de 3 miliarde de dolari, respectiv 4 miliarde de dolari pentru a cumpăra aplicaţia, însă, Snapchat a refuzat ambele oferte. Aplicația este disponibilă pentru iPhone și Android.

Bestseller.md este cea mai mare librărie online din Republica Moldova cu preocupare pentru deservirea înaltă a clienților. Oferta magazinului include peste 15 000 de produse din categoriile Cărți, eBooks, Muzică, eReadere și Tablete.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente