Caravana show-ului românesc „Românii au talent” ajunge miercuri la Chişinău

primele-imagini-cu-cei-patru-jurati-de-la-romanii-au-talent-andra-si-mihaela-radulescu-au-incins-atmosfera_4_size19
Foto: PC: Romaniiautalent.protv.ro

Românii au talent, cel mai urmărit show de divertisment, care a atins audienţe record în istoria măsurată a televiziunii a pornit în călătoria de descoperire a talentului autentic.

După ce la Braşov, Galaţi, Cluj, Timişoara şi Craiova sute de români au adus spectacolul în cadrul caravanei, miercuri, 29 octombrie, începând cu ora 10:00 aceștia sunt invitaţi la Hotelul Codru din Chişinău, pentru a-şi arăta talentul şi a demonstra că pot primi titlul de cel mai talentat român, scrie ZDG.md.

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor continua show-ul începând cu primăvara anului viitor. Înscrierile pentru ediția a cincea „Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor organizate în mai multe oraşe.

Caravana „Românii au talent” va ajunge după Chişinău, la Iaşi.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro sau pot câştiga invitaţii VIP la etapele preselecţiilor sau ale semifinalelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente