Celebrăm împreună 10 ani de internet cu Moldtelecom

moldtelecom
Foto: 10 de internet cu Moldtelecom

Stabilitate, siguranță, dezvoltare: trei principii de bază în activitatea companiei Moldtelecom. În luna octombrie, Moldtelecom celebrează 10 ani de la lansarea serviciului de internet în bandă larga. După zece ani de dezvoltare putem spune sigur că Moldtelecom rămâne lider incontestabil la capitolul livrare date, iar faptele vorbesc de la sine.

„Sunt 10 ani de eforturi permanente în asigurarea persoanelor fizice și juridice cu cele mai noi servicii și tehnologii de telecomunicații. Pentru noi contează necesitățile de comunicare ale fiecărui client în parte și pentru 10 ani înainte ne propunem să îmbunătățim această relație, în una și mai frumoasă și mai durabilă” a menționat directorul general al S.A. Moldtelecom, Vitalie Iurcu.

În 2004 ne-am lansat în marea competiţie pentru prestarea serviciilor de internet ca acum să declarăm ferm că suntem alături de voi, la distanţa de un apel telefonic. Moldtelecom are fibră optică în toate colţurile ţării, astfel încât conectarea la serviciile nostre devine posibilă, indiferent de locul dumneavostră de trai.

Noi suntem cei care am făcut posibilă conectarea la internet pe 90 la sută din teritoriul Republicii Moldova. Moldtelecom are grijă atât de oamenii de la ţară cât şi de cei din oraşe.  Pentru că suntem operatorul numărul 1, nu ne-am permis să ne limităm la servicii de provideri pentru marile oraşe, întrucât credem că în secolul XXI fiecare dintre voi merită să fie informat.

Pe măsura accesibilităţii este şi calitatea. Moldtelecom vă oferă internet stabil şi rapid. Drept dovadă este şi faptul că luna trecută am mărit capacitatea reţelei de 10 ori (de la 10 G la 100G). Astfel serviciul Internet ne permite să conectăm la reţeaua globală un număr nelimitat de clienţi, fără nicio problemă tehnică.

Suntem cei care ţinem cont de nevoile fiecăruia dintre voi.  Anume din acest motiv suntem gata să vă uimim plăcut de raportul calitate/preţ.  Acum, de exemplu, puteţi beneficia de unabonament Internet de 1 Gbps la doar 119 lei.Să fim o țară unită la viitor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente