7 motive pentru a-ți promova serviciile de nuntă pe internet

nunta3
Foto: Parteneri pentru site-ul marry.md PC: marry.md

Dacă ești proprietarul unei afaceri în domeniul organizării nunților și a petrecerilor, sau pur și simplu prestezi anumite servicii destinate viitorilor miri, te poți considera un norocos.

În primul rând munca în acest domeniu este foarte interesantă, aici te poți afirma, îți poți manifesta creativitatea, și nu în ultimul rând, poți obține un profit considerabil. Avantajele activității în acest domeniu se reduc însă considerabil dacă nu asiguri produselor sau serviciilor tale o publicitate eficientă.

Există sute de metode de a-ți face publicitate, unele dintre ele sunt standarde, altele impun decizii creative, unele sunt mai costisitoare, altele mai ieftine. Diferența dintre ele constă însă în eficiența lor. Orice metodă de publicitate este într-o oarecare măsură eficientă, însă bugetul destinat serviciilor publicitare este limitat și dacă nu ești încă un magnat, atunci trebuie să alegi cu mare grijă metoda și canalul prin care vrei să te faci cunoscut potențialilor consumatori.

Când este vorba despre eficiența publicității, e importantnumărul total al persoanelor, care au aflat despre oferta Dvs. comercială , dar și mai important este câte dintre aceste persoane chiar au nevoie de serviciul sau produsul Dvs. Or, anume acestea pot fi evidențiate ca potențiali clienți și anume acești oameni îți vor aduce profit.

Din acest punct de vedere, publicitatea în cataloagele online specializate, este una dintre cele mai relevante și eficiente metode de a vă promova afacerea. Cataloagele specializate au un public țintă bine structurat, ceea ce înseamnă că vizitatorii acestor pagini web nu sunt întâmplători, ci au intenția de cumpăra serviciile sau produsele ce le oferiți.

7 motive pentru a-ți promova serviciile/produsele în cataloagele online specializate

#1 Clientul singur te caută

Atunci când au nevoie de un anumit produs sau servciu, clienții potențiali îl caută, în primul rând, în cataloagele specializate, din motiv că acestea îi asigură o varietate de oferte, din care poate să aleagă ceea ce corespunde necesităților și cerințelor sale.
#2 Îți poți prezenta oferta desfășurat

Ai posibilitatea să-ți prezinți oferta comercială detaliat, fără anumite restricții ce țin de text, imagini foto, video sau date de contact. În plus, vizitatorii vor fi dispuși să acorde timp analizei ofertei și să revină la ea ori de câte ori au nevoie.

#3 Disponibilitate 24/24

Conținutul ofertei tale  publicitare este disponibil Non-Stop  iar timpul de vizualizare este nelimitat.

#4 Flexibilitate maximă

Puteți să modificați oferta Dvs., să o suplimentați și deci, să o îmbunătățiți, oricând doriți, fără costuri suplimentare.

#5 Interacțiune directă cu rețelele de socializare

Popularitatea rețelelor de socializare oferă oportunități foarte bune de promovare, iar cataloagele online, ce oferă interacțiune directă cu rețelele de socializare, sporesc șansele mobilității conținutului Dvs. publicitar.

#6 Costuri minime – eficiență maximă

Prețurile la publicitatea online întradevăr sunt mici, comparativ cu publicitatea prin alte canale media, a căror eficiență este mai redusă, datorită caracterului relativ efemer al informațiilor prezentate potențialilor clienți.

#7 Interacțiunea cu produse asociative

Cataloagele specializate oferă consumatorilor informații complexe și structurate asociativ, ceea ce-i sugerează vizitatorului ideea de a cumpăra mai multe servicii decât intenționa inițial. Spre exemplu, unul dintre vizitatorii site-ului caută muzică pentru nuntă, iar într-un final acesta comandă și servicii de moderator și dansatori, sau orice alte servicii necesare organizării acestei petreceri.

Catalogul Marry.md îți oferă toate posibilitățile de promovare a ofertei tale comerciale, enumerate mai sus. Noi vrem ca tu, în calitate de partener al site-ului Marry.md, să ai succes, iar miile de vizitatori ai catalogului nostru, să rămână mulțumiți de seviiciile tale, pe care le prezinți prin interemenidiul nostru. De aceea suntem mereu deschiși către un parteneriat stabil și de încredere, oferindu-ți noi oportunități, idei și o colaborare interactivă.

Poți să devii partenerul nostru cu un singur apel la numărul:  +373 68 803 703 sau un email la adresa: [email protected].

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente