Studenții de la științe politice sunt invitați la un congres în Marea Britanie

1974989_218198528387025_1761864621_n
Foto: IAPSS 2014 în Grecia PC: Facebook/ 1st IAPSS World Congress, Thessaloniki 2014

Până pe 1 noiembrie, studenții pot aplica pentru a participa la un congres pe teme politice, în Marea Britanie.

Organizat anual, Congresul mondial IAPSS se va desfășura în perioada 14 – 18 aprilie, 2015, la Londra. Conferința va avea tematica „Politicile de conflict și cooperare” și va reuni tineri din întreaga lume. Discuțiile vor fi abordate din trei perspective principale:

# Științe Politice
# Relații Internaționale
# Teorie Politică

Eligibilitate

La conferință sunt invitați să participe studenți sau tineri cercetători care au absolvit recent studiile universitare, în Științe Politice sau alte domenii relaționate.

Costuri

Deși nu există o taxă de participare, cei care vor fi selectați, își vor acoperi de sine-stătător cheltuielile pentru viză, călătorie și cazare, în timpul conferinței. Există posibilitatea acordării unor burse ce vor acoperi 20 % din costul transportului.

Pentru a aplica, alege-ți un subiect de studiu din cele propuse și realizează un plan de idei, un rezumat a ceea ce va conține studiul. Nu uita să menționezi tema aleasă, titlul, numele tău, universitatea pe care ai urmat-o acasă și opțional domeniul de cercetare.

Rezumatele pot fi trimise la adresa [email protected], până pe 1 noiembrie 2014. Dacă dorești să aplici pentru obținerea unei burse, completează formularul de aplicare și trimite-l la: [email protected].

Accesați apelul oficial, pentru detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente