Cele mai recalcitrante știri de pe #diez din 24 octombrie

Fotor0305125818
Foto: PC: www.dapperettestyle.com

RECALCITRÁNT, -Ă, recalcitranți, -te, adj. Care se opune, care nu se lasă convins; încăpățânat, îndărătnic, nesupus. – Din fr. récalcitrant.

#1. Primul automat de pizza a fost instalat în curtea USM

Primul aparat automat de pizza montat în Moldova, a fost instalat joi, 23 octombrie 2014, în curtea Universității de Stat, chiar lângă blocul central, pe strada Mateevici 60.

#2. Aplică pentru studii gratuite de masterat la universitatea Oxford din Marea Britanie 

Prin intermediul Burselor Dulverton, tinerii din Moldova pot studia gratuit, timp de un an, un program de masterat la universitatea Oxford din Marea Britanie.

#3. 12 ținute perfecte pentru timpul ploios

Zilele călduroase par sa ne părăsească în ultima perioadă, în timp ce ploița acaparează din ce în ce mai mult teren. Totuși, dacă vremea este mohorâtă, nu înseamnă că trebuie să i te asortezi, ci poți arăta la fel de bine ca în orice altă zi.

#4. 6 curiozități despre Universitatea Tehnică a Republicii Moldova 

#diez vă invită să aflați câteva elemente curioase despre Universitatea Tehnică, și anume care sunt colectivele lăudate în cadrul instituției, ce este Centrul de Tehnologii Spațiale și ce mai puteți găsi în Parcul-muzeu al tehnicii.

#5. Oportunitate de studii în Marea Britanie. Aplică pentru bursa de Masterat Chevening 

Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Republica Moldova anunță apelul pentru aplicare pentru obținerea burselor de Masterat Chevening.

#6. Campanie creativă de a chema cetățenii la vot cu Ștefan cel Mare și Mihai Viteazu 

O campanie împotriva absenteismului la vot, creată de Leo Burnett Group România pentru Asociația Pro Democrația.

#7. De ce locuitorii orașului Chișinău aleg să-și facă cumpărăturile la MoldMart? 

Atunci când mergem la cumpărături, căutăm diversitate de produse calitative, proaspete și la un preț cât mai accesibil. #diez a întrebat oamenii de ce merg la MoldMart și ce cred ei despre ideea unui astfel de târg, la noi în Chișinău?

#8. Top 10 destinații turistice pentru 2015 

Dacă deja îți planifici vacanța pentru anul următor, îți propunem câteva destinații turistice pe care nu trebuie să le ratezi în 2015.

#9. A fost deschisă înregistrarea pentru Startup Weekend Moldova 2014 

Următoarea ediție de Startup Weekend Moldova va avea loc în perioada 14-16 noiembrie, în incinta Teatrului Ginta Latină.

#10. Secretul succesului Roxanei Samson – munca și organizarea corectă a timpului 

O nouă zi, o nouă istorie despre studenții care au reușit să treacă, după sesiunea de vară, la studii finanțate din bugetul de stat. Astăzi vă prezentăm istoria de succes a Roxanei Samson, studentă în anul II, la USM, la Facultatea Relații internaționale. Mai multe despre ea și succesele ei citiți în istorioara de mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente