Oleg Cernei este primul candidat independent care a depus actele la CEC

olegcernei
Foto: Oleg Cernei - primul candidat independent înscris în cursa electorală PC: deschide.md

În cursa pentru scrutinul parlamentar din 30 noiembrie s-a înscris primul candidat independent. La 11.00, la Comisia Electorală Centrală, a depus dosarul electoral consilierul municipal Oleg Cernei.

Ce promite Oleg Cernei:

Oleg Cernei susține că victoria din 30 noiembrie îi va permite să fie deputatul cetățeanului de rând în forul legislativ al țării, să fie mai aproape de oameni și de nevoile lor.

Obiectiv:

Oleg Cernei, prin campania sa electorală, își propune să argumenteze oportunitatea instituirii sistemului votului uninominal. „Trebuie să fie votat omul, nu partidul. În fața alegătorului trebuie să-și dea darea de seamă deputatul, or, dialogul dintre partid și cei care l-au delegat în parlament încetează a doua zi după alegeri”, opinează candidatul independent Oleg Cernei. Prin urmare, este clar de ce în favoarea lui Oleg Cernei  au fost acumulate  peste 3000 de semnături de subscripție.  ”Numărul susținătorilor a depășit chiar și așteptările mele, fapt pentru care le sunt foarte recunoscător”, a ținut să menționeze consilierul municipal.

Apel:

Oleg Cernei se adresează către toți competitorii electorali, angrenați în această cursă, cu îndemnul de a respecta o conduită electorală decentă pentru a nu genera, astfel, absenteismul la urnele de vot. „Prea multă informație negativă a fost propulsată în mass media în ultimul timp. Trebuie să venim și cu mesaje pozitive în fața celor care au suficientă înțelepciune să delegheze în Parlament pe cei mai destoinici dintre noi”, a menționat sursa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente