LeaderSHE „creștinează” participantele celei de-a patra ediții

Foto: PC: diez.md

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, ora 10:30 – 13:30, în incinta Hotelului Regency, va avea loc lansarea celei de-a patra ediţii a programului LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy & University.

Destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16-22 ani, LeaderSHE este mai mult decât o serie de seminare, este un program complex care pe durata a 8 luni oferă participantelor o experienţă combinată dintre training-uri, program de mentorat, vizite de studiu, întâlniri cu doamne de succes din Republica Moldova şi de peste hotare.

De la  doamnele care s-au afirmat, cele 30 de participante vor învăţa cele mai utile lucruri pentru dezvoltare personală şi profesională.

 

Echipa LeaderSHE PC: facebook.com/leadershe
Echipa LeaderSHE PC: facebook.com/leadershe

Fiind numit „Cel Mai Bun Proiect al Anului 2013”, LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy & University oferă oportunitatea absolventelor să aplice abilităţile acumulate pe parcursul proiectului în activitatea de administrare a Asociaţiei Obşteşti „LeaderSHE Club”

În premieră, la această ediţie, vor fi organizate mai multe vizite de studiu pe teritoriul Republicii Moldova, şi mai multe întâlniri cu doamne de succes din domeniul social, business, economic, etc.

În ediţiile anterioare participantele au avut ocazia să viziteze Parlamentul European din Bruxelles, să interacţioneze cu ambasadori străini acreditaţi în Republica Moldova dar şi să implementeze alte 10 proiecte sociale.

Pentru mai multe detalii accesa-ți site-ul lor sau pagina de facebook

Patricia Podoleanu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente