Formația Cuibul răspunde provocării de Ice Bucket și va cânta miercuri la concertul Hospice Angelus

cuibul
Foto: Formația Cuibul PC: Cuibul

Lidia Scarlat, solista formației Cuibul, a fost provocată de către Olesea Buianovscaia la Ice Bucket Challenge, și iată cum a răspuns ea atunci:

„În esență, ca unii oameni mai neavantajați ca noi să zâmbească mai uşor şi mai des, asta e ceea ce aleg să ofer, cu ajutorul colegilor mei din trupa Cuibul – un concert de caritate”

Despre Concertul de Caritate 

Hospice Angelus Moldova împreună cu Asociația Națională de Tratament Paliativ vă invită la un concert dedicat Zilei Mondiale HOSPICE și a Îngrijirii Paliative care este sărbătorită în fiecare an în luna Octombrie.

Scopul concertului este acela de a crește gradul de conștientizare în rândul cetățenilor în ceea ce privește nevoia acută de îngrijire paliativă profesională adresată persoanelor care suferă de boli incurabile aflate în stadiu avansat și/sau terminal. De asemenea, în cadrul acestui eveniment, dorim să prezentăm munca depusă de HOSPICE Angelus Moldova de mai bine de 13 ani.

Intrarea este gratuită și invităm pe toți doritorii să ia parte la acest eveniment unde vom asculta muzica celor de la Wonder City, Andrei Glavan și Cuibul cât și un moment artistic prezentat de Black&White.

Detalii pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente