Elevii și preșcolarii vor intra de sâmbătă în vacanța de toamnă

11
Foto: PC: romanialibera.ro

De mâine, 25 octombrie, elevii moldoveni intră în vacanţa de toamnă, care va dura până pe 2 noiembrie pentru clasele primare şi 29 octombrie pentru cei din clasele V-XII.

Vacanţa de toamnă este, alături de cea de primăvară, cea mai scurtă din întreg anul şcolar. Următoarea vacanţă va fi cea de iarnă, în perioada 25 decembrie 2014 – 11 ianuarie 2015. transmite IPN.

Contactată de IPN, şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a municipiului Chişinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a menţionat că, faţă de anul trecut, au fost scurtate cu câte două zile vacanţele de toamnă şi de primăvară pentru elevii claselor gimnaziale şi liceale. Astfel, pentru aceştia, vacanţa de primăvară va începe pe 25 februarie şi se va termina pe 1 martie. Pentru elevii din clasele I-IV, vacanţa va începe de pe 21 februarie şi se va încheia tot pe 1 martie.

În schimb, vacanţa de Paşti va fi la fel de lungă pentru toţi elevii, între 11 şi 19 aprilie 2015, aceasta fiind ultima înainte de vacanţa mare de vară, care începe pe 1 iunie şi termină pe 31 august.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente