Cunoaște trupele ce vor evolua la Engineers Fest, 25 octombrie

engineers
Foto: PC: Facebook/ Eveniment

#diez te invită să vezi care sunt colectivele ce îți vor bucura auzul în cadrul concertului în aer liber ENGINEERS FEST. Concertul este organizat cu ocazia aniversării celor 50 de ani de activitate a Universității Tehnice a Moldovei și este dedicat tuturor studenților.

Alternosfera

PC: Ilona Sergheevna/ Arhiva Personală
PC: Ilona Sergheevna/ Arhiva Personală

Trupa Alternosfera a fost fondată în decembrie, 1998, și de-a lungul celor aproape 16 ani de existență, băieții au bucurat fanii cu 4 albume, un EP, hituri ca „Wamintirile” și „Visători cu plumb în ochi” și concerte de zile mari. Un interviu cu solistul trupei Alternosfera, Marcel Bostan, puteți citi aici.

 

Șuie Paparude

PC: Facebook/ Euphoria Music Hall
PC: Facebook/ Euphoria Music Hall

Șuie Paparude a fost fondat în 1992 și trupa se bucură de o carieră strălucitoare. Băieții chiar au reușit ca o piesă a formației să fie inclusă în coloana sonoră a unui film hollywoodian. De-a lungul carierei sale, trupa a cântat la festivaluri alături de nume ca Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland , Stereo MC’s si N.O.H.A. Pe Șuie Paparude poți să-i cunoști după piese ca „Pentru Inimi” sau „Secretul Caracatiței”

 

Luna Amară

PC: Diana Kiss pentru Luna Amară
PC: Diana Kiss pentru Luna Amară

Trupa clujeană Luna Amară a fost fondată în 2000. Băieții pot fi lăudați prin simțul nemaipomenit al muzicii alternative de pe tărâmurile românești, mai ales prin faptul că muzica lor încearcă să transmită un mesaj valoros prin abordarea problemelor sociale și politice prezente în țară. Luna Amară au cântat alături de trupe ca Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis și Faith No More.

 

Cătălin Josan și Alex Calancea Band

PC: ziarulnational.md
PC: ziarulnational.md

Colaborarea dintre Cătălin Josan și colectivul lui Alex Calancea se bucură de succes deja de ceva timp. Băieții au fost împreună și în turnee internaționale, împărțind mărțișoare în martie curent la Paris și Torino. Această colaborare este profund apreciată la nivel național, băieții fiind printre rândurile artiștilor autohtoni favoriți.

 

BLVCK

PC: Facebook/ BLVCK
PC: Facebook/ BLVCK

Creația BLVCK este categorisită drept edm trap. La data de 25 octombrie, colectivul, în componență deplină, va evolua pe scenele Universității Tehnice a Moldovei, alături de artiști autohtoni și invitați speciali din România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente