A fost deschisă înregistrarea pentru Startup Weekend Moldova 2014

stw
Foto: Startup Weekend Moldova 2013 PC: SWM

Următoarea ediție de Startup Weekend Moldova va avea loc în perioada 14-16 noiembrie, în incinta Teatrului Ginta Latină.

Startup Weekend este un eveniment de 54 ore, care creează condiții și furnizează resurse și motivații pentru tineri entuziaști și echipe să lanseze proiecte online și să-și transforme ideile în afaceri. Participanții vin din diferite domenii: programare, design grafic, project management, marketing și administrarea afacerii etc. Împreună ei reuşesc să conceapă, proiecteze, planifice şi să creeze primul prototip al unui produs, serviciu, afaceri in domeniul IT. Participanţii beneficiază de suportul unor mentori cu experienţă pe diferite segmente, iar proiectele cele mai bune sunt premiate la final. Detalii pe pagina de Facebook.

Aici puteți găsi biletele pentru eveniment: Startup Weekend Moldova 2014 Bilete

Câștigătorii concursului vor participa la Startup Global Battle.

La aceste evenimente vin antreprenori IT, head hunters, persoane care lucrează în domeniul IT. Avantajul acestui tip de eveniment este că oferă contextul favorabil pentru dezvoltarea unor calităţi extrem de importante pentru cei care vor o carieră IT de succes: abilităţi de comunicare, lucru în echipă, soluţionare a problemelor, flexibilitate, gândire creativă.

Ideile de la ediția din 2013 le puteți vedea aici: Startup Weekend toamna 2013

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente