(video) Maica Cristina, câștigătoarea „Vocei Italiei”, a lansat un videoclip

Снимок
Foto: Maica Cristina, câștigătoarea „Vocea Italiei”, a lansat un videoclip. PC: captură video YouTube

Maica Cristina, câștigătoarea concursului „Vocea Italiei”, a lansat recent un videoclip la piesa „Like a virgin”.

Cristina Scuccia are 25 de ani, e originară din Sicilia și este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte. Contrar așteptărilor, sora Cristina a declarat că participarea sa la competiția vocilor are și o motivație religioasă: „Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtășesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia”, le-a spus ea membrilor juriului, informează Vocea României.

Cristina Scuccia a devenit cunoscută în toată lumea, după ce o înregistrare cu ea cântând piesa „No One”, din repertoriul artistei Alicia Keys, la emisiunea „Vocea Italiei”, a făcut senzație pe Internet și a strâns peste 45 de milioane de afișări pe YouTube.

Sora Cristina a convins publicul că ea este Vocea Italiei, reușind să obțină 62% dintre voturile publicului. Melodia care i-a asigurat succesul în competiție a fost o piesă italiană special compusă pentru ea: „Lungo la riva”.

Maica Cristina se pregătește de lansarea primului său album, pe 11 noiembrie. Chiar dacă versiunea originală a piesei „Like a Virgin“ a născut la vremea ei multe controverse, interpretarea călugăriței dorește să se apropie mai mult de cea a unei rugăciuni. „Dacă citești cu atenție versurile, descoperi că acest cântec vorbește și despre capacitatea iubirii de a elibera oamenii de trecutul lor”, a declarat Cristina Scuccia, pentru ziarul italian „Avvenire”.

Iată noul videoclip al Maicii Cristina, care a reușit să acumuleze peste un milion de vizualizări în numai două zile:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente