Elevii mai multor licee din Chișinău vă invită la un concert de caritate

copiiconcert
Foto: De ce au nevoie copii potrivit organizatorilor PC: Burlacu MIhaela

Senatul liceului „V. Alecsandri” în parteneriat cu senatul liceului „Mircea cel Bătrân” și „El. Alistar”, organizează un concert de caritate, pentru a le dărui micuților din spitalul de oncologie susținere, dragoste și pentru a-i convinge că sunt unici și speciali.

Evenimentul va avea loc la data de 30 octombrie, la ora 19:30 în incinta clubului „Albion”, cu participarea soliștilor: Bargan Mihai, Cîrlig Felicia, Vrancean Mădălina, Drugaliov Călin, Mihailov Sergiu, Mânăscurtă Dumitru și trupele: Valea Norilor, Miriam, Plumb, Stația Terminus și Dj Sander V.

Intrarea va costa 25 lei, iar banii vor fi alocați pentru integrarea socială a copiilor cu cancer.

Mai multe detalii pe Facebook

 

Posterul concertului
Posterul concertului

Liceenii vor desfășura activități în cadrul cărora copii se vor simți iubiți și acceptați de cei din jur. Atât ajutorul financiar, cât și bunăvoința vor ajuta micuții să înțeleagă că nu sunt singuri. Sperăm că acest prim pas, venit din partea tinerilor, să sensibilizeze cât mai mulți oameni pentru a le oferi sprijin.

Scopul concertului de caritate este de a oferi ajutor psihologic și medical pacienților cu cancer și familiilor aparținătoare. Îndemnăm toți cetățenii să nu rămână indiferenți și să contribuie la evoluția spirituală a copiilor bolnavi de cancer. Vom aprecia și vom fi recunoscători dacă veți lua atitudine și veți avea responsabilitate față de problema cancerului la copii, și dacă veți fi alături de liceeni la acest eveniment.

Fiecare contribuție venită din partea dumneavoastră reprezintă o sursă importantă în îndeplinirea visurilor și menținerea vie a speranței de viață a copiilor și a familiilor acestora.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente