După peripeții prin Moldova, Oleg Brega va depune în curând actele la CEC

josef
Foto: Oleg Brega se întâlnește cu Josef, Josef este membru al Comitetului Executiv al Federației Verzilor Tineri European. Josef l-a invitat în calitate de speaker în Georgia la sfârșit de noiembrie PC: Federation of Young European Greens

Activistul Oleg Brega, care vrea să participe în cursa electorală fiind candidat independent, a reușit să autentifice 2.100 semnături, și are totul necesar pentru a depunde actele la CEC și pentru a fi concurent electoral cu acte în regulă.

În ultimele 10 zile, Oleg a organizat mai multe proteste în regiuni ale Moldovei.

Primarul din Strășeni nu a vrut să semneze listele, pe urmă acesta a regretat că juristul primăriei i-a făcut probleme lui Oleg.

La Colonița Oleg a protestat și a chemat poliția din cauza primăriței.

Primarul de Ialoveni știa, din timp, că Oleg umblă prin oraș, după ce Oleg a făcut protest pentru ca listele să-i fie autentificate.

La Vadul lui Vodă, Oleg a protestat că nu era primarul. La Mingir, la fel, cu proteste a reușit să semneze listele.

La Grătiești, primarul inițial a refuzat, apoi a semnat. În Cojușna, chiar și primarul a semnat pe lista lui Oleg Brega, pentru a-l susține.

Oleg Brega are persoane din 40 de localități care au semnat pentru el din: Chișinău, suburbiile (toate) și Bălți, Sângerei (Pepeni, Cocodeni), Rezina (Râbnița), Orhei (Mitoc), Ungheni (Pârlița), Călărași, Strășeni (Cojușna), Ialoveni (Ulmu, Văsieni, Rusești, Bardar), Mereni (Anenii Noi) și Hâncești (Logănești, Mingir).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente