Cele mai magistrale știri de pe #diez din 22 octombrie

5

MAGISTRÁL 1 ~ă (~i, ~e) 1) Care ține de magistru sau de maestru; propriu magistrului sau maestrului. 2) Care corespunde absolut; desăvârșit; complet; ireproșabil; perfect. /fr. magistral.

#1. Basarabeanca Doina Ciobanu este noua imagine a colecției Paul Smith

Admirată de mii de fani din întreaga lume, cea mai cunoscută fashion bloggeriță din Moldova surprinde din nou, de această dată cu o noutate impresionantă. Doina Ciobanu, autoarea blogului TheGoldenDiamonds a anunțat că este noua imagine a campaniei digitale cu vestitul brand britanic Paul Smith, pentru colecția toamnă/iarnă 2014 – 2015.

#2. 14 cele mai bune proiecte implementate de tinerii din Moldova în 2014

Anul 2014 a fost plin de proiecte, mai vechi și în premieră, proiecte care fac Moldova mai frumoasă și investesc în creștere. Noi am selectat câteva dintre cele mai interesante, inclusiv despre care am scris pe parcursul acestui an.

#3. Copilul poartă informația genetică a primului partener sexual al mamei? Specialiștii dezmint mitul

În seria celor 12 cele mai cunoscute mituri despre sex, care circulă printre tineri, se întâlnește și mitul, conform căruia, copilul poartă informația genetică a primului partener sexual al mamei. #diez a discutat cu specialiștii din domeniu și vă invită să aflați o explicație interesantă prin care dezmințim acest mit.

#4. 6 idei de ultim minut pentru costume de Halloween

Pe cât de colorată și atractivă ar părea sărbătoarea, mulți uită de existența ei până vine terifianta dată de 31 octombrie. De ce terifiantă? Pentru că, din anumite motive (lipsa de bani și de imaginație, sau cantitatea înaltă de lene în sânge) nu ți-ai pregătit un costum de Halloween.

#5. Proiect creativ – Cum arată Chișinăul prin ochii unui omuleț LEGO

O tânără din Chișinău, Constanța Kleo, ne uimește cu un proiect fotografic, care ne arată lumea din perspectiva omuleților LEGO. Constanța încearcă să surprindă, prin viziunea sa artistică și creativă, cele mai frumoase locuri din Capitală de la înălțimea jucăriei.

#6. Și-a tatuat o formulă matematică pe fund după ce a picat examenul de două ori

Un tânăr din Marea Britanie, care a picat de mai multe ori un examen la matematică, şi-a tatuat pe una dintre fese o formulă matematică. Rory Kirkman a mărturisit că până şi artistul care i-a făcut tatuajul a fost surprins de această idee.

#7. Rezultate Champions League 21.10.2014: BATE 0 – 7 Șahtior Donețk

A treia etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, ediția 2014/15, a început marți, 21 octombrie 2014, cu 40 de goluri marcate, o mulțime de penalty-uri și scoruri emfatice în grupele E, F, G și H.

#8. Primii 20 candidați ai Partidului Acțiunea Democratică (PAD) din cursa electorală

Partidul Acţiunea Democratică a depus pe 20 octombrie la Comisia Electorală Centrală (CEC) documentele în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

#9. Moldcell a deschis un număr SMS pentru donații în ajutorul tinerei Alina Țăruș

În perioada 18 – 31 octombrie, compania Moldcell a deschis un număr scurt pentru donații prin SMS pentru Alina Țăruș – tânără de 23 de ani diagnosticată cu limfom malign. Alina necesită un tratament urgent peste hotare în valoare de 50 mii euro, iar Moldcell deschide pentru abonații săi linia de donație 0441

#10. Halep s-a impus magistral în fața Serenei Williams la Turneul celor 8 din Singapore

Turneul celor 8 din Singapore le adună pe cele mai bune opt jucătoare din lume pentru a vedea cine este mai bună la sfârșit de an.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente