(video) Un tânăr filmat de camerele de supraveghere cum fură un portofel cu bani

foto7-699×352
Foto: Căutat de poliţie pentru comiterea unui furt PC: Captură video

Un tânăr este căutat de forțele de ordine după ce respectivul a furat un portmoneu cu bani dintr-un salon de frumusețe din strada Alecu Russo din Capitală.

Inspectoratul de Poliţie Ciocana întreprinde măsuri de identificare a tânărului ce apare în imaginile video. Acesta este căutat pentru faptul că prin acces liber ar fi pătruns într-un salon de frumusețe, de unde în mod tainic a sustras un portmoneu din piele în care se aflau o suma de bani şi un inel din argint cu piatră de safir, astfel cauzând victimei o daună materială considerabilă în sumă de 3.600 lei.

Acţiunile de căutare a individului sunt demarate în contextul cauzei penale pornite pentru furt, însă este solicitat şi ajutorul persoanelor care l-au recunoscut sau deţin informaţii despre locul aflării lui. Tânărul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 6.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. În caz de obţinere a informaţiilor utile, cetăţenii sunt rugaţi să informeze poliţia la următoarele numere de contact: (022) 477-020 sau 902.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente