Partidul Verde Ecologist a depus actele la CEC

pv
Foto: Partidul Verde Ecologist PC: greenparty.md

Astăzi, 22 octombrie 2014, Partidul Politic Partidul Verde Ecologist a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) documentele în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

La ora 17.00, membrii CEC au stabilit ca acest partid politic să fie înscris prealabil în buletinul de vot la poziţia a 18-a.

În conformitate cu pct. 14 a Regulamentului cu privire la procedurile de tragere la sorți aprobat prin hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr.1811 din 5 august 2008, în cazul în care un singur candidat depune documentele spre înregistrare, organul electoral se convoacă pentru a-i atribui numărul de ordine respectiv în buletinul de vot.

Conform Codului electoral, CEC efectuează înregistrarea candidaților desemnați în alegeri în decursul a 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de înscriere în buletinul de vot rămâne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente