(foto) Și-a tatuat o formulă matematică pe fund după ce a picat examenul de două ori

ad_149085171
Foto: Rory Kirkman, 19 ani PC: metro.co.uk

Un tânăr din Marea Britanie, care a picat de mai multe ori un examen la matematică, şi-a tatuat pe una dintre fese o formulă matematică. Rory Kirkman a mărturisit că până şi artistul care i-a făcut tatuajul a fost surprins de această idee.

Supărat că a picat de mai multe ori examenul la matematică, un student din Marea Britanie a făcut un gest inedit: şi-a tatuat o formulă matematică pe una dintre fese. Rory Kirkman avea 16 ani când a susţinut prima dată testul respectiv. Pentru că nu a obținut o notă de trecere, băiatul şi-a încercat şansa din nou, în anul următor, scrie gândul.info.

Cum nici atunci nu a avut însă noroc, tânărul a făcut un pariu cu prietenii lui: dacă nici a treia oară nu va obține cel puțin calificativul „B”, îşi va face un tatuaj cu formula pe care a tot greşit-o la examene. „Ştiam că sunt capabil să obţin măcar un B sau mai mult, dar prietenii mei tot râdeau mereu de mine că am picat examenul de atâtea ori, aşa că m-am gândit să mă automotivez cumva”, a povestit el. „În final, când am primit rezultatele, am aflat că doar trei puncte mi-au mai lipsit pentru a lua un B… restul e istorie”, a adăugat el.

Totuşi, a existat şi o veste bună pentru Rory: în aceeaşi zi a aflat că a fost admis la facultate. „Destul de ciudat, dar singurul lucru care mi-a trecut prin minte atunci a fost cât de amuzantă era situaţia”, şi-a amintit băiatul.

Aşadar, proaspătul student s-a văzut nevoit să se ţină de promisiunea făcută prietenilor săi şi a mers să se tatueze. Artistul care s-a ocupat de realizarea tatuajului a fost şi el surprins de „modelul” ales de Rory.

„Mi-a spus că este prima dată după mult timp când cineva îi cere un tatuaj atât de special. A mărturisit că zilnic îi povestește soției lui povești amuzante de la salon, dar că asta le întrece pe toate”, a spus tânărul în cele din urmă.

 

PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
PC: mirror.co.uk
Rory Kirkman, 19 ani PC: metro.co.uk
Rory Kirkman, 19 ani PC: metro.co.uk
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente