(foto) 6 idei de ultim minut pentru costume de Halloween

collage main
Foto: #diez îți sugerează câteva idei pentru ipostaza ta în noaptea de Halloween

Pe cât de colorată și atractivă ar părea sărbătoarea, mulți uită de existența ei până vine terifianta dată de 31 octombrie. De ce terifiantă? Pentru că, din anumite motive (lipsa de bani și de imaginație, sau cantitatea înaltă de lene în sânge) nu ți-ai pregătit un costum de Halloween.

Iată de ce #diez îți oferă posibilitatea de a trece cu ochii printr-o serie de poze, create în condiții casnice, cu un fundal caraghios și sovietic, pentru a avea idei vagi despre ce ai tu în dulapul tău și ce ai putea fi de Halloween.

NB! De Halloween sau ești super-sexy, sau abordezi imaginea ta într-un mod extrem de amuzant, sau ești foarte strașnic. În această zi alte extreme nu există!

#1. Poți fi o mireasă mai ciudată! Tot de ce ai nevoie este: o rochiță albă, o coroniță care a fost foarte la modă în vara anului 2014, pantofi deschiși la culoare și… un chip angelic, machiată la minim și buzele mega-strălucitoare.

 

c1
O miresuică

 

#2. Te-ai gândit vreodată cât de mult pot schimba niște linii trasate pe față și puțin fard de pleoape gri, aproape negru? Poți vedea mai jos! Aceleași articole vestimentare din imaginea anterioară, doar că machiajul e puțin, să-i zicem, mai urât.

 

c2
Adaugă puțin fard negru și desenează niște linii cu creionul de ochi, în cazul în care crezi că nu te avantajează „chipul angelic”

 

#3. „Hit me baby one more time” sau șoarecele de bibliotecă? Să știi că Britney Spears pare a fi un personaj la modă de Halloween. Modelul nostru e o roșcată, însă ea nu a fost speriată de a „îmbrăca” personalitatea vestitei prințese-pop. De ce ai nevoie? O cămașă albă, o fustă în carouri sau una tip „soare”, mărgele (pentru un pic de eleganță), o vestă gri și pantofi negri (care, din păcate, nu se văd în poză). În cazul în care nu dorești să preiei acest personaj, însă îți place acest stil de îmbrăcăminte, schimbă mărgelele pe un papion, ia o ramă de ochelari, ia-ți rucsacul în spate și poartă în mâini o carte de coding și poftim – lookul de tocilar e gata!

 

c3
Britney Spears vs. tocilarul

 

#4. Toate fetele au mica rochie neagră în dulăpior! Combin-o cu o pereche de pantofi negri și crează un machiaj mai strident și poftim – ai un look mai neclar, însă destul de bun pentru noaptea de Halloween.

 

c4
A fost ceva de genul unei „prințese negre”

 

#5. Ia-ți iubitul/iubita și creați un look comun de Halloween, cum ar fi sperietorile de ciori de mai jos! De ce ai nevoie? Pălării de vară, cămăși de orice tip, blugi uzați (sau oricare ai) și încălțăminte masivă. Machiajul poate fi de la unul mai ușurel, până la cele mai sofisticate.

 

c5
„Oare câte ciori am speriat astăzi?”

 

#6. O altă idee ușoară e costumul de hoț! De ce ai nevoie? Blugi sau pantaloni negri, tricou în dungi sau un pulover negru și mulat pe corp, un sac, o armă-jucărie (la dorință) și un creion negru de ochi pentru a desena pe față măștile. Simplu, nu?

 

c6
„Shh, be quite! You might piss somebody off!”

Halloween este seara care îți permite să fii cât mai creativ, așa că lasă-ți imaginația să-ți zburde!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente