Cele mai stilate știri de pe #diez din 21 octombrie

doina-ciobanu-paul-smith-campaign-5
Foto: PC: http://thegoldendiamonds.com

Marți, 21 octombrie, am recapitulat cele mai faine proiecte din anul 2014, ne pregătim de Halloween, avem vești bune din Marea Britanie și aplică la mai multe oportunități.

#1. Basarabeanca Doina Ciobanu este noua imagine a colecției Paul Smith 

Admirată de mii de fani din întreaga lume, cea mai cunoscută fashion bloggeriță din Moldova surprinde din nou, de această dată cu o noutate impresionantă. Doina Ciobanu, autoarea blogului TheGoldenDiamonds a anunțat că este noua imagine a campaniei digitale cu vestitul brand britanic Paul Smith, pentru colecția toamnă/iarnă 2014 – 2015.

#2. 14 cele mai bune proiecte implementate de tinerii din Moldova în 2014 

Anul 2014 a fost plin de proiecte, mai vechi și în premieră, proiecte care fac Moldova mai frumoasă și investesc în creștere. Noi am selectat câteva dintre cele mai interesante, inclusiv despre care am scris pe parcursul acestui an.

#3. Participă la un proiect care va avea loc în patru orașe europene 

Proiectul “Facing Antagonisms in Europe” este organizat de Tinerii Europeni Federaliști (JEF-Moldova), Centrul European Baden-Württemberg și Centrul Internațional de Formare Europeană (CIFE), în colaborare cu Oficiului franco-german pentru Tineret (OFAJ/DFJW).

#4. În această săptămână va fi lansat primul business reality show din Moldova 

Primul reality show de business din Republica Moldova, “Business Factory”, îşi dă startul pe ecrane în acest weekend, pe 25 octombrie. Află pe #diez cine sunt eroii care îşi vor transforma ideile de business în realitate.

#5. Promis.md – platforma care urmărește cum politicienii din Moldova își respectă promisiunile 

Portalul www.promis.md este o platformă de reflectare a activităţii şi performanţei politicienilor şi a demnitarilor aleşi. Punctele de plecare pentru reflectarea activităţilor invocate sunt: platformele electorale; programul de guvernare; planurile de acţiuni aferente acestora; promisiunile făcute ad hoc; declaraţiile privind evenimentele de rezonanţă din societate, etc.

#6. 12 evenimente importante din istoria Universității Tehnice a Moldovei 

Întrucât între 20 și 25 octombrie este celebrată aniversarea Universității Tehnice a Moldovei, #diez a hotărât să viziteze Biblioteca UTM-ului, pentru a descoperi informații interesante despre universitate.

#7. 25 de fotografii pentru ca să iubim ploaia toamna aceasta 

Toamna este anotimpul frumos al culorilor dăruite de frunzele ce valsează în adierea vântului. Farmecul dispare odată cu venirea ploilor, care ne fac zilele mai posomorâte, reci și depresive.

#8. Liceenii sunt invitați să afle despre oportunități de studiu și burse internaționale 

Comunitatea absolvenților programului de schimb FLEX din cadrul Consiliilor Americane pentru Învățământ Internațional, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova și sprijinul organizațiilor Ad Astra și ADC, te invită să participi la conferința Education Network, care va avea loc pe data de 27-29 octombrie.

#9. Doar 20% din angajații moldoveni au un program de muncă flexibil 

Moldova este una din țările Europei cu un număr foarte mic de angajați care pot lucra după un program flexibil. Dar tot mai mulți angajatori din Moldova nu mai țin morțiș la bifarea celor opt ore petrecute zilnic la birou și văd în programul flexibil beneficii de motivare a angajaților.

#10. Petreceți frumos și înfiorător Halloween-ul cu Carla’s Dreams și Dara 

Studenții sunt invitați la cea mai strașnică petrecere cu Carla’s Dreams și Dara în Chișinău! Organizatori: 1st Avenue – Work and Travel, Fii OM și Senatul Studenţesc al ASEM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente