(foto) Constantin Cemirtan a câștigat 260 euro la Kiss FM

costea
Foto: Constantin Cemirtan PC: Kiss FM

Se spune că: „Nu contează câți bani ai, important e să ai mulți”. Concursul Big Bang i-a umplut buzunarul săptămâna trecută lui Constantin Cemirtan din Chișinău.

Vocea care aduce bani la Kiss FM la surprins pe Constantin dis-de-dimineață în trafic. Acesta s-a gândit că este o farsă, și a fost sceptic pentru început. Când a înțeles că totul e cât de poate de serios, a parcat mașina și  auzind mai multe sume de bani s-a oprit chiar la cea mai mare din fișier – a spus STOP la 260 de euro.

Venind să își ridice premiul, câștigătorul Big Bang s-a declarat fericit că anume el a fost norocosul, încerând emoții pozitive chiar în fața microfonului Kiss FM. În direct, Constantin le-a urat tuturor celor înscriși „multă baftă” și le-a sugerat să asculte în permanență Kiss FM.

Acceptă provocarea și tu provocarea și poți fi următorul norocos. Înscrie-te acum la Big Bang:

– trimite SMS la 0 681 82 823 (SMS cu tarif normal) cu numele tău și orașul din care ne asculți, pe pagina de Facebook Kiss FM sau pe kissfm.md/concursuri/bigbang, unde te poți antrena online pentru clipa în care te sună DJ-ii Kiss FM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente