(foto) Cele mai cool tendințe în manichiură pentru sezonul toamnă – iarnă

Kye-Spring-2015
Foto: PC: www.shoppingtherapy-cristina.com

Nicio ținută nu este completă fără accesoriile potrivite sau fără o manichiură adecvată. La acest lucru se gândesc sezon de sezon și marile case de modă, care nu își lasă manechinele să defileze pe catwalk fără niște unghii impecabile.

Iată că odată cu sosirea sezonului arămiu, designerii au stabilit noi tendințe de manichiură, abordând o mulțime de modele, care mai de care. Încercând să satisfacă toate gusturile, aceștia nu s-au lipsit nicidecum de liniile geometrice, asimetriile, modelele abstracte sau half-moon-ul stilizat.

Chiar dacă unele din ele pot părea mult prea extravagante, fii sigură că îți vei găsi și tu un model preferat în gama de mai jos.

Unghii în nuanțe de roșu și burgund

Cea mai seducătoare culoare nu avea cum să lipsească din tendințele acestei ierni. Oricât de frig ar fi afară, fii sigură că această culoare te va menține foarte fierbinte. Și încă un sfat, completează-ți unghiile cu un ruj roșu în aceeași culoare, pentru a duce la capăt efectul de wow!

PC: fucsia.ro
PC: fucsia.ro

Nuanțele neutre

Unghiile nude – manichiura cu care nu ai putea să dai greș niciodată. Dacă ești adepta unei manichiuri clasice, deloc stridente, care să se asorteze la orice, indiferent de ocazie sau de ținută, atunci nu ai cum să nu adori această nuanță. Lacul de unghii transparent ia locul ojelor stridente, punând perfect în valoare unghiile sănătoase, scurte, dar feminine și perfect îngrijite. Plus la aceasta, unghiile tale vor părea mult mai lungi, dacă ții cont de culoarea pielii tale atunci când alegi oja nude. Fiind permanent în tendințe, această ojă reprezintă o adevărată investiție, așadar se merită să-ți procuri una de calitate.

 

PC: obsessivecosmetichoardersunite.blogspot.com
PC: obsessivecosmetichoardersunite.blogspot.com

Half-moon reinterpretat

Din prezentările de moda nu au lipsit unghiile half-moon, porțiunea de la baza unghiei căpătând diverse forme și texturi. Unele case de moda au decis chiar să combine manichiura half-moon cu french-ul clasic, colorând atât baza, cât și marginea superioara a unghiei.

 

PC: beautyeditor.ca
PC: beautyeditor.ca
PC: bezdumi.net
PC: bezdumi.net
PC: www.hairstylefs.com
PC: www.hairstylefs.com

French stilizat

Noul sezon a reinventat chiar și sofisticatul french, de această dată renunțându-se la imaculatul alb, în favoarea culorilor mult mai intense. Nu lipsesc nici texturile metalizate, auriul fiind preferatul caselor de moda, atunci când vine vorba de manichiura french statement.

 

PC: camynails.blogspot.com
PC: camynails.blogspot.com
PC: www.beautystat.com
PC: www.beautystat.com
PC: www.happi.com
PC: www.happi.com
PC: http://www.teenvogue.com
PC: http://www.teenvogue.com

Linii geometrice

Liniile drepte, oblice, verticale sau orizontale, oricare ar fi ele, completează perfect repertoriul manichiurilor ușor excentrice, propuse de casele de moda în cadrul show-urilor de modă de la New York, Londra, Paris sau Milano. Ideea principală este că nu e nevoie să existe o anumită simetrie între ele, așadar poți da frâu liber imaginației.

 

PC: amysdayspa.com
PC: amysdayspa.com
PC: www.teenvogue.com
PC: www.teenvogue.com
PC: fucsia.ro
PC: fucsia.ro

Nuanțele metalice

Spre deosebire de alți ani, când argintiul a fost în topul culorilor de ojă, în sezonul rece 2014 – 2015, acesta este detronat de auriu. Cât despre texturi, poți miza pe translucid sau mat.

 

PC: nailcocoon.com
PC: nailcocoon.com

Felicia Cheibaș

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente