(audio) Playlist de activist de la Oleg Brega

bregaplay2
Foto: Brega în Portugalia PC: Oleg Brega

Oleg Brega e unul din cei mai cunoscuți activiști din societatea civilă din Republica Moldova. De curând acesta vrea să participe în cursa electorală din 2014. Oleg a strâns semnăturile necesare pentru a participa și acum caută să le valideze, între timp ne-a spus care sunt cântecele lui preferate.

#1. Tanita Tikaram – Twist in my sobriety

E cântecul care îmi place cel mai de mult timp, de la prima ascultare pe la Radio Iași sau cine știe ce alt post îl difuza în adolescența mea. Când am descoperit și clipul, acum câțiva ani, am fost și mai impresionat.

#2. N.O.H.A. – Tu cafe

Pentru ritmuri, dar și pentru imagini (se pare că sunt din România) îmi place și acest cântecel mai recent N.O.H.A. – Tu Cafe. Atitudinea fetei, libertatea ei pe bicicletă.

#3. Michael Jackson – Billie Jean 

Pentru Billy Jean auzit în magazin, la Bălți, am renunțat pe la sfârșitul anilor 80 la un nou disc de Vladimir Vîsoțki și am luat unul de Jackson, cu o rublă jumate mai scump.

#4. Luigi Boccherini – Minuet – String Quintet

Acest menuet, se pare, a fost prima lucrare clasică ce mi-a plăcut, tot atunci, în adolescență. După aceea am descoperit fragmente interesante, jucăușe din Mozart, Bizet, îmi place și Rapsodia Română de Enescu, dar nu prea am timp să ascult.

#5. Pink Floyd – Dead can dance 

Din timpul facultății mi-amintesc că ascultam vrăjit Pink Floyd, Dead can dance, asta mă înfiorează și azi.

#6. Trigon – Doda 

Îmi place la nebunie și formația Trigon, Doda lor mă excită, dar n-o găsesc pe net, o am în computer și ascult uneori electrizat, aici aveți ceva din festivalul organizat de ei.

#7. Ada Milea – Fugim 

Dar ultima vreme mă delectez ascultând Ada Milea și pe prietenii ei noi, mă impresionează fiecare a doua piesă a lor, asta e una dintre cele care le pot privi săptămânal cu zâmbet pe buze.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente