5 evenimente pentru o zi interactivă de marți, 21 octombrie

iquizro
Foto: Învingătorii ediției 103 de IQuiz, PC: I Love City Quest/ Facebook

#diez a selectat o serie de evenimente pentru a avea o zi de marți plină de informație nouă, iar seara să fie distractivă.

#1. Conferința Internațională Anuală MACRO 2014, orele 08:30

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

MACRO este un eveniment anual care aduce împreună experți de politici și gânditori locali și internaționali pentru a discuta și de a avansa idei inovative și a susține Moldova pe parcursul său de dezvoltare economică și modernizare. Locația: Leogrand Hotel and Convention Center. Participarea la conferință este posibilă doar în baza invitației primite pe email și înregistrării pe expert-grup.org. Mai multe detalii aflați aici.

 

#2. Seminar ”Concurs de mini-granturi „START: Primul meu proiect”, orele 14:30

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Școala Liderilor Changemakers invită tinerii de 14-17 ani să participe la Seminarul „Fii liderul care aduce schimbarea”. Locația: Filiala Bibliotecii Naţionale pentru Copii „Ion Creangă” (în incinta Teatrului „Licurici”, str. 31 august nr. 121). Mai multe detalii puteți afla aici.

 

#3. Workshop Dragoste la prima vedere, orele 16:00

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Participantii la workshop vor discuta cu experţii despre importanţa sentimentului dragostei la formarea unei familii. Locația: Biblioteca Academiei de Ştiinţe a Moldovei (str. Academiei 5A). Mai multe detalii aflați aici.

 

#4. COACHING – Curs practic de dezvoltare a afacerilor, orele 18:00

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

E timpul să mergeți la un asemenea workshop pentru a afla care sunt pații corecți spre a vă deschide propria afacere și nu numai. Locația: Hotel Vila Verde. Mai multe detalii aflați aici.

 

#5. IQuiz[RO]-104, orele 20:00

PC: I Love City Quest/ Facebook
PC: I Love City Quest/ Facebook

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Locația: Pizza Celentano. Mai multe detalii aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente