A fost lansată Săptămâna Națională a Voluntariatului

10372741_10203629432309557_8000348516984405127_n
Foto: PC: TVD

Săptămâna 19 – 26 octombrie, 2014 este dedicată acțiunilor de voluntariat, în toată Moldova. Voluntarii sunt invitați ca pe tot parcursul săptămânii să distribuie și să facă cunoscute activitățile lor.

Lansarea Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) are loc la Soroca. În această săptămână vor fi organizate ateliere de lucru pentru voluntari, vor avea loc activități de caritate pentru copii, tineri și persoane în etate, ore informative, activități de salubrizare a parcurilor și monumentelor din comunități, flashmob-uri ș.a.

Anul acesta SNV-ul va avea peste o sută de activități de voluntariat, răspândite în toate colțișoarele țării. Organizația Tinerii pentru Dreptul la Viață, își propune ca în această ediție  să obțină un impact și mai mare decât cel din edițiile anterioare.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Promovarea voluntariatului prin extinderea activităților de voluntariat în rândul tinerilor” ,din programul de Granturi 2014 lansat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente