Tinerii Moldovei recrutează liceeni

IMG_6528
Foto: Acțiune a Tinerilor Moldovei

Dacă ești licean și ai o viziune comună cu cei de la Tinerii Moldovei, aplică până pe 20 octombrie și poți face parte din echipă.

Despre organizație

Membrii organizației sunt tineri din diverse medii însă datorită faptului că acțiunile acestora impun integritate și dedicare, sunt modele de comportament în orice grup din care fac parte. Formată doar din oameni valoroși, echipa Tinerilor Moldovei se identifică ca fiind o familie puternică, un exemplu de coeziune și unitate pentru orice echipaj care vrea să ajungă cu bine la destinație.

Mesajul Tinerilor Moldovei pentru cei care doresc să se alăture echipei:

„Pentru tine, suntem niște tineri. Arătăm ca oricare alții. Ne vezi pe stradă în Chișinău. Aparent, nu ne deosebim cu nimic în mulțime. La o privire mai atentă, poate să îți atragă atenția brățara noastră tricolor sau tricourile specifice Mișcării. Și atunci îți trezim curiozitatea. Vrei să ne cunoști. Afli că aparținem unui grup special. Desfășurăm campanii, ne distrăm împreună și, cel mai important, avem o Cauză pentru care luptăm. Ți se pare interesant. Vrei să ne cunoști mai bine. Cu timpul, sesizezi că suntem unicul grup organizat de oameni din R. Moldova care a înțeles că schimbarea nu trebuie așteptată de la politicieni sau din exterior. Schimbarea vine din interior și, în orice societate, marile revoluții sunt făcute de tineri. Noi identficăm problema și o rezovăm. Cu această atitudine, devenim o forță care mișcă lucrurile din loc.”

Dacă te decizi să fii parte a organizației, aplică până la 20 octombrie, completând formularul de participare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente