O nouă perspectivă asupra Work &Travel

main pic
Foto: Compania de Work&Travel - 1st Avenue

Câteva mii de studenți din Moldova pleacă în fiecare vară în America prin intermediul programelor Work & Travel. Printre ei poți fi chiar tu! Timp de 4 luni și jumătate, ai ocazia să călătorești și să muncești în Statele Unite, iar pentru a beneficia la maximum de această experiență, prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui este: ce companie alegi?

Îți prezentăm 1st Avenue, compania care pune pe primul loc satisfacția ta și transparența în activitate, fiind specializată exclusiv în programele Work & Travel pentru Statele Unite ale Americii.

Iată câteva dintre beneficiile unice de care poți profita cu 1st Avenue și care îți vor oferi o nouă perspectivă asupra Work & Travel:

#1. Compania lucrează direct cu partenerul american care oferă joburile, ceea ce înseamnă că nu vei avea cheltuieli în plus pentru program și vei beneficia de o pregătire corectă ca să obții viza pentru Statele Unite.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#2. Achiți mai puțin – dacă ești voluntar, student cu o medie bună sau ai mai fost anterior în State prin intermediul Work & Travel (chiar și prin intermediul altei companii), 1st Avenue te recompensează: beneficiezi în mod automat de reduceri la costurile programului. Ai reduceri la program și pentru fiecare prieten care merge în State cu 1st Avenue datorită ție.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#3. Nu trebuie să-ți faci griji pentru gaj, pentru că 1st Avenue nu îți va solicita așa ceva: semnează contractul, obține cu succes viza și bucură-te de experiența ta americană.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#4. Semnezi contractul numai după ce ai trecut interviul cu angajatorul din State. Astfel elimini riscul de a achita programul Work & Travel și de a rămâne fără un job. Dacă ai deja un job care te așteaptă în America, 1st Avenue îți va oferi asistență în perfectarea actelor și pregătirea pentru interviul la Ambasada Statelor Unite ale Americii.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#5. Poți să-ți procuri biletul la avion de la orice companie vrei, iar 1st Avenue nu va aplica taxe suplimentare pentru aceasta.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#6. Compania îți oferă gratis un număr de telefon american pe care îl vei putea activa imadiat cum ajungi la destinație.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

#7. Beneficiezi de asistență pe tot parcursul programului Work & Travel, începând cu informarea, perfectarea actelor, pregătirea pentru ambasadă și până la recuperarea completă a taxelor odată ajuns acasă. 1st Avenue oferă o atenție deosebită fiecărui student în parte: managerii îți vor răspunde la întrebări, îți vor explica fiecare pas pe care trebuie să-l faci și vor menține legătura cu tine, în cazul în care vei avea nevoie de ajutor. Odată revenit în țară, 1st Avenue îți oferă asistență gratuită la returnarea taxelor de muncă reținute de statul american în perioada verii.

 

Avantaj 1st Avenue
Avantaj 1st Avenue

Mai multe detalii despre program poți afla pe www.1stavenue.md sau pe pagina de Facebook.

 

Locația 1st Avenue
Locația 1st Avenue

De asemenea, ești binevenit oricând în oficiul companiei de pe strada M. Kogălniceanu 72.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente