Ce au învățat tinerii juriști la training-ul cu Olga Melniciuc

Projects Writing_2 (1)
Foto: Academia Leaders for Justice

Membrii Academiei Leaders for Justice au participat, duminică, la o sesiune de training despre scrierea proiectelor, în cadrul căreia tinerii juriști au învățat cum să identifice corect o problemă în societate în vederea implementării unui proiect.

Trainingul a fost susținut de către Olga Melniciuc, consultant în cadrul Consiliului Economic al premierului Iurie Leancă. Ola Melniciuc le-a arătat cursanților Academiei Leaders for Justice cum să-și formuleze corect obiectivele în cadrul proiectelor pe care le scriu, ce reprezintă activitățile în cadrul acestor proiecte, cum să le argumenteze și cum să le planifice.

„Participanții au fost foarte activi în cadrul training-ului și au propus mai multe idei bine punctate ce țin de domeniul legislativ și justiție corectă. Acest training a contribuit la dezvoltarea gândirii critice a participanților, i-a ajutat să înțeleagă care sunt pașii în identificarea unei idei de proiect și completarea unei cereri de finanțare”, a spus Olga Melniciuc, după încheierea trainingului.

Master în studii europene, afaceri și administrare și licențiată în relații economice internaționale, Olga Melniciuc este unul dintre puținii experți în finanțarea afacerilor și proiectelor non-profit din Republica Moldova, cu mai multe programe implementate cu success. Olga este una dintre co-fondatoarele Asociației pentru Tineri Antreprenori și e liderul Asociației Femeilor de Afaceri din Moldova (AFAM).

Proiectul „Academia Leaders for Justice“ este realizat de organizația Invento, graţie susţinerii generoase a poporului american prin intermediul Departamentului de Stat al Statelor Unite.

INVENTO este o organizație non-profit fondată în 2011, a cărei misiune este să educe, să inspire, să informeze și să îndrume persoane și organizații să creeze și să mențină o dezvoltare durabilă în sfera lor de activitate.

 

Training cu Olga Melniciuc PC: Academia Leaders for Justice
Training cu Olga Melniciuc PC: Academia Leaders for Justice
Training cu Olga Melniciuc PC: Academia Leaders for Justice
Training cu Olga Melniciuc PC: Academia Leaders for Justice
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente