(foto) A fost lansată o nouă provocare: #Selfie cu orașul vechi

collage343
Foto: O nouă campanie lansată de TRM: Selfie cu orașul vechi PC: colaj #diez

Radio Moldova Tineret a lansat campania „#Selfie cu oraşul vechi”. Această iniţiativă îşi propune să-i provoace pe tineri să-şi facă poze lângă cele mai îndrăgite edificii din oraşul preferat.

Campania mizează să reanimeze dragostea pentru locurile frumoase din orașele țării și să readucă în prim plan frumusețea de altă dată a clădirilor vechi. Inițiatorii sunt convinși că tânăra generație este cea care trebuie să promoveze valorile patrimoniului arhitectural național.

Campania RMT este destinată utilizatorilor rețelei de socializare Facebook care au apreciat pagina Radio Moldova Tineret. Este necesar doar să încarce pe profilul personal o poză selfie, făcută pe fondalul clădirilor preferate din centrul vechi al orașului său. Neapărat trebuie să menționeze „#Selfie cu orașul vechi” și să provoace alți 3 prieteni să facă același lucru.

Mariana Jalbă Colun, una din inițiatoare ne-a spus că echipa de la RMT obișnuiește în apropiere de ziua orașului să facă campanii de sensibilizare a tinerilor vizavi de problema exploatării ilegale a patrimoniului național arhitectural. „Anul ăsta am decis să mergem pe calea provocărilor, inspirați bineînțeles de challenge-urile de până acum. Și pentru că ideea cu selfie e cumva populară printre tineri, vrem să îi facem pe aceștia să se mai oprească din mers pe unele străzi din centrul vechi, să-și mai amintească de vreo casă pe care au îndrăgit-o din copilărie spre exemplu, să-și amintească cum arăta ea atunci și ce a mai rămas din ea acum”, a declarat jurnalista.

Finalitatea provocărilor constă în faptul că tinerii provocați vor putea alege între a face un selfie și a transmite provocarea mai departe sau a dona bani pentru restaurarea Scuarului Cehov. Desigur pot alege și ambele opțiuni.

Mai multe detalii aflați de pe pagina oficială a RMT.

Iată și primii care au acceptat provocarea:

 

PC: Facebook/ Dumitru Jalbă
PC: Facebook/ Dumitru Jalbă
PC: Vlaicu Bunduchi
PC: Vlaicu Bunduchi
PC: Facebook/ Vera Surățel
PC: Facebook/ Vera Surățel
Radio Moldova Tineret
PC: Facebook/ Radio Moldova Tineret
PC: Facebook/ Radio Moldova Tineret
PC: Facebook/ Radio Moldova Tineret
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente