Demonstrează-ți talentul muzical la concursul pentru formațiile tinere „POT”

pot_logo_raster_cmyk
Foto: Powering Out Talents - concurs pentru formațiile muzicale tinere din Moldova

Formațiile muzicale tinere din Moldova au prilejul să participe la un nou concurs de talente „Powering Our Talents” (POT). Competiția demarează în data de 1 octombrie, dându-se startul înscrierii participanților.

Trupele vor avea la dispoziție o lună pentru a se înscrie și o vor putea face online pe site-ul concursului. Este necesar de a completa un formular de înregistrare și de a atașa un Demo, acesta fiind un video de la repetiție, concert sau alte împrejurări unde trupa cântă pe viu.

Între timp, membrii Juriului îi vor selecta pe cei mai curajoși în exprimare muzicală, ținând cont și de câteva criterii bine definite în regulamentul POT. Câştigătorii acestui concurs vor avea posibilitatea de a-și înregistra piesele într-un studio profesionist și vor putea filma un videoclip.

Coordonatorul POT Music, Igor Buzurniuc ne-a oferit câteva detalii cu referire la concurs:

Ce este POT?

POT este un concurs pentru trupele tinere din Republica Moldova. Am hotărât să-l organizăm pentru a oferi şansa începătorilor de a urca pe o scenă și de arăta ce POT.

Care este scopul POT?

Știm bine cum e să fii muzician începător și cât e de greu să faci primii paşi. Concursul POT vă dă posibilitatea de a comunica cu colegii din alte formaţii, de a obţine sfatul celor ce deja au experienţă şi de a cânta piesele în faţa publicului.

Cine poate participa în acest concurs?

Pot participa doar cei care sunt la început de cale! Dacă nu ai fost niciodată la TV, la Radio, dacă ai piese proprii, iar unicul tău loc de evoluare este sala de repetiţie, arată-ne ce POȚi. Încurajăm formaţiile de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri).

De ce trebuie să participi?

POT este un concurs foarte transparent, iar participanţii lui vor fi evaluaţi nu doar de un juriu, ci şi de publicul prezent la evenimentele concursului: preselecţii şi finala.

Echipa POT va organiza întâlniri cu profesionişti din domeniu pentru ca tinerele formaţii sa înveţe mai multe lucruri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente