Cupa IDEA-HOSPICE Angelus la fotbal: o competiție amicală și de susținere a unei cauze nobile

idea
Foto: PC: Eveniment/Facebook

Cupa IDEA-HOSPICE Angelus la fotbal reprezintă o competiție comună, organizată de AO Institutul IDEA și HOSPICE Angelus. Participarea la acest turneu va echivala cu participarea la ediția a 14-a a Cupei IDEA la fotbal și la ediția a 4-a a Cupei HOSPICE Angelus la fotbal.

HOSPICE Angelus invită companii, organizații și ambasade să participe în cadrul turneului amical de fotbal, la fel, vine cu un mesaj către organizații sau companii de a sponsoriza acest turneu social și de a susține această cauză nobilă.

Moldova Agroindbank este partenerul principal al evenimentului sportiv care este format din două turnee: Cupa HOSPICE Moldova Agroindbank, care se va desfășura în data de 11 octombrie la CSCT Buiucani, unde echipa câștigătoarea va lua Cupa HOSPICE și Turneul B la Zimbru, iar finala Cupei IDEA-HOSPICE Angelus se va desfășura pe data de 12 octombrie la Zimbru.
La acest eveniment sportiv s-au format deja echipe din diverse companii precum Raiffeisen Leasing, Endava, Baker Tilly, Banca Națională a Moldovei, Leogrand and Convention Centre sau ambasade precum Ambasada Marii Britanii în Moldova.

Estimăm participarea a peste 300 de persoane, pe lângă jucători vor veni suporterii acestora cât și susținătorii misiunii HOSPICE.
Echipele sunt invitate să facă o donație de cel puțin 3000 lei, fonduri care vor fi direcționate către continuitatea serviciilor de îngrijiri paliative, acordate copiilor și adulților incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor acestora care se află în grija HOSPICE Angelus.

Fundaţia Filantropică Medico-socială “Angelus Moldova” este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică, non-profit, având ca scop crearea unui nou sistem de asistenţă medico-socială, destinat bolnavilor incurabili de cancer sau alte maladii în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor acestora. În 2013 peste 1800 de pacienții au beneficiat de serviciile fundației.

Prin participarea voastră la Cupa IDEA-HOSPICE Angelus la fotbal, sprijiniți serviciile de îngrijiri paliative oferite pacienţilor incurabili în stadiu avansat și terminal din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente