Ce să faci într-o miercuri însorită, 1 octombrie?

aticpic
Foto: PC: B2B Portal, evenimentul ATIC 9 o'clock cup coffee din luna septembrie

Faptul că e abia miercuri și că e deja luna octombrie nu ar trebui să vă oprească să savurați din multitudinea de evenimente disponibile. Iată de ce #diez a făcut o selecție de 12 evenimente, care ar putea fi extrem de utile.

#1. ATIC 9 o’clock coffee II, orele 09:00

 

PC: ATIC
PC: ATIC

Acest eveniment are loc lunar, fiind organizat de către Asociația Națională a Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor (ATIC) pentru membrii comunității TIC locale. Locația: cafeneaua Creme de la Creme. Mai multe detalii aflați aici.

 

#2. Expoziție și forumul de business „B2B”, orele 10:00

 

PC: Pagina de Facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Acest eveniment va avea loc de pe 1 până pe 3 octombrie, în planul acestuia fiind workshopuri utile pentru persoanele de afaceri. Locația: Moldexpo, pavilionul numărul 2. Mai multe detalii aflați aici.

 

#3. Lansare: Fundaţia Universitară a Mării Negre filiala Chişinău, orele 11:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Cu ocazia acestui eveniment public, va fi invitat să conferențieze, pentru prima dată în R. Moldova, GEORGE FRIEDMAN, președinte și fondator al STRATFOR, pe o temă legată de securitate și energie la Marea Neagră. Locația: Hotelul „Codru”. Mai multe detalii aflați aici.

 

#4. Lansarea lunii securității cibernetice, orele 11:00

 

PC: Facebook/ E-Government Center Moldova
PC: Facebook/ E-Government Center Moldova

Evenimentul va marca lansarea Lunii Securității Cibernetice în Republica Moldova, în contextul Lunii Europene a Securității Cibernetice. Locația: Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu. Mai multe detalii aflați aici.

 

#5. B2B EXPO 2014 – Workshop: Cultura Organizaţională, orele 14:00

 

PC: Eveniment/ iTicket
PC: Eveniment/ iTicket

Vino la acest workshop ţinut de Ştefan POPOV – trainer şi expert în psihologia organizaţională şi vei primi o viziune complexă asupra implementării culturii organizaţionale. Locația: Pavilion Moldexpo. Mai multe detalii aflați pe pagina iTicket.

 

#6. Hai La Film Cu Liga Tineretului, orele 17:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Proiectul „Bilet la cinema cu 25 de lei” continuă, lasă toate treburile și relaxează-te împreună cu Liga tineretului. Mai multe detalii aflați aici.

 

#7. Șezătoare publicitară, orele 17:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Un eveniment despre cât de bine să-ți execuți funcția de șef, cum să atragi clienții în agenția ta și cât de bine să te menții pe poziții în lumea publicității. Llimba de vorbire: rusă. Locația: Anticafe „Balcon.” Mai multe detalii aflați aici.

 

#8. Exploring the world, orele 19:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Când ați avut ocazia să gustați și să comparați vinurile spaniole, italiene și moldovenești, puse alături. Probabil că niciodată. Iată de sunteți invitați la acest eveniment interesant. Locația: IdealWine – wine shop & tasting bar, Chisinau, Moldova. Mai multe detalii aflați aici.

 

#9. Jocul social Dixit, orele 19:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Te invităm să explorezi imaginația la o partidă de cărți Dixit. Acest jos este unul pentru persoane cu fantezie care nu impune niciun fel de limite. Locația: Tucano Coffee Brasil. Mai multe detalii aflați aici.

 

#10. IQuiz[RU]-125, orele 20:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

În această miercuri va avea jocul final al celui de-al 11-lea sezon al victorinei. Locația: Pizza Celentano. Mai multe detalii aflați aici.

 

#11. Poetic evening, orele 20:00

 

PC: Eveniment/ Facebook
PC: Eveniment/ Facebook

Tucano Coffee vă invită la următoarea ediție a „Clubului Poeților”. Regizorul Denis Chirtoacă va declama creația sa poetică.
PS: Nu uităm că microfonul va fi deschis pentru toți cei care doresc să-și împărtășească creațiile proprii. Locația: Tucano Coffee Brasil. Mai multe detalii aflați aici.

 

#12. Filmul „Vânătorul”, orele 20:00

 

PC: iTicket.md
PC: iTicket.md

Filmul reprezintă povestea unui ucigaș la comandă care omoară doi tineri, iar în final ajunge să fie și el ucis. Deși pare a fi inspirat din dublul omor de la Durlești și tragedia din Padurea Domnească, regizorul filmului spune că este o pură coincidentă. În rolul principal e Pasha Parfeni. Mai multe detalii aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente